[silindi] 1Elaa img yükle yaz Google oradan ilk çıkana bas resmi yükle altta resmin linki var onu kopyalayıp bu yazı yerine yapıştır anlamadıysan resimli atarım 😊
nes2009 Nurrr53 ultrason görüntüsü,hızlı resim yükle yaz google a foruma yapıştırılacak url yi kes bıraya yapıştır
nes2009 Nurrr53 kafa yapısı da oval, böyle olunca erkek diye tahmin ediyorlar bilmiyorum ne kadar doğru ama benimkide böyle.doktorum erkek diye tahmin etti
psychologist Bana 10+4te kendi dedi cinsiyetini söyleyeyim mi diye söyleyin dedim erkek dedi ama kimseye deme daha dedi ikili testte tekrar söylerim dedi. Insallah değişmez ya parti yapcam ikiliden sonra 😖
Nurbalam 1Elaa ben 12+1 de doktorum %90 diye tahminde bulundu . Sonra 13+3 te gittim diğer doktorum %99.9 dedi net bir şekilde 😍 bu kadar erken öğrendiğime çok şaşırdım 😍🙈 çünkü yengem de gebe 16 ya kadar hiçbir şekilde göstermemişti 😍
Nurrr53 @nes2009 canım doktorumuz kız dedi ama içimden bir ses hep erkek diyor tabiki önemli olan sağlıklı olması ama merak ediyor insan
[silindi] Nurrr53 banada kız gibi geldi bebeğin minik gibi ama öyle pipisinden falan anlamam erkek bebekler daha uzun oluyo diyolar