[silindi] nes2009 valla ben çok sabırsızım öyle yapardım heralde hele bide doktor yanılan biriyse çünkü bazıları ben yanılmam diyo ve yanılmıyo
nes2009 Ebru0707 Allah yardımcımız olsun bende çok istifra ediyorum birgün çok süperim ertesi gün acildeyım. 14-16haftaya kadar sabret hafifleyecek dedi doktor
NisaNur01 bebisini-bekliyor 14. Haftamda %90 erkek dediler pipisini gösterdiler bir hafta sonra zeka testi sonuçları için gittiğimde bebeğimin kız olduğunu söylediler şimdi 39+4 haftalık kızım 😀😀😀😀
bebisini-bekliyor NisaNur01 🙈 bende diyorum değişmez büyük ihtimalle. Artık detaylı ultrason da kesinleşir alısverıse basarız 🤲
NisaNur01 1Elaa aynen canım 16. Haftadan sonra gerçekten tam belli oluyor cinsiyet kordonu erkek pipisiyle çok karıştırıyorlar 😀😀😀
Drdaneipk01 [silindi] kızımda ikili test yaptırmamış tim ense kalınlığı ölçümü yaptırmıştım 13 haftalık ti kız olduğunu tahmin etmişti doktor
Drdaneipk01 Drdaneipk01 [silindi] doktor erkek ile kızın kemik yapıları farklı demişti ondan anlamıştı ense kalınlığı ölçümünde