Songultugraaa minemom alakası yok ama adı konana benzer derlermiş hakikaten benziyor oğlum kayınpederime çok benziyo halbuki hiç de bakmadım hamileyken
Melikesvm minemom ya öyle deme lutfen o benı sevmıyor ben onu sevmıyorum 1haftaya evıme gdecem cok şükür 2ayde bırlıkteydık bunlara nefretle bakmaktan ınsallah onlara benzemez tek duam 🤣 bebegımın yüzünü yakından doktor aldı dıyor aynı ogluma benzıyor ogluda kucuk bı oglu var onuda sevmıorum bebegımın fotosunu hevesle sevemedım sen düşün sırf ogluna benzettı dıe 🤣
magnolia_ Melikesvm 😂😂😂😂 kuzum aç yusuf suresini karnında bebeğine dinlet ben buna çok inanıyorum banada yine biri solemişti bebeğimin yüzüde huyuda hz yusuf kadar güzel olsun de devamlı dinle dinlet başka bişey düşünme ben ilk gebeliğimde yaptım inan oğlum doğdu nur topu gibi Allah şükürler olsun birde hiç bir şeye susmazdı yusuf suresini açardık ona susar uyurdu çok inanıyorum hikmetine Rabbim bize okadar güzellikler vermişki faydalanabilmemiz için denemeni tavsiye ederim
Melikesvm magnolia_ ya tsk ederım denıcem 😍 ınsallah benımde bebısım kaynanama felan benzemezde tek umudum o 🤣
ozanmincim minemom oğlum aynı babası herkes ay o kadar mı sevdin de ona benzettin dedi de kafamı şişirdi maşallah oğluşumda maviş maviş iyi ki benzemiş.kızım da aynı ben tatlişim.ilk haraketini hissettiğinde kime bakarsan ona benzermiş söylenen bu tabii inanmıyorum.bakalım üçüncüsü kime benzicek
minemom ozanmincim şuan şartlar eşit görünüyor bir anneye benzeyen bir babaya benzeyen var 3. De sağlıklı gelsin 😍
Armindia Ebryrdm Bilimsel olarak sarışın, renkli gözlü anne babanın esmer, koyu renkli gözlü çocuğu olmasi imkansız 😄 çünkü o genler sizde yok. Ha şöyle olur esmer ikiliden sarışın renkli gözlü olur eğer anne baba o geni taşıyorsa çünkü bu genler çekiniktir.