3851 24+4 gunluk hamileym belimde ve karnimda cok agri var sanki karnim patlicak gibi napicam bilmiyorum esimde yok yanimda evde yuruyorum ama nafile
Damlaltinay 3851 benim bildiğim hamile birinin karnı ağrımazmış 🤔 ya da acaba gazlı birşey yediniz bugün ?
Serapveminikleri 3851 bir duş al dinlen eğer geçmese acile git cnm 🙏 gazda ağrı yaoar gaizni çıkarmaya çalış eğer çıkardığında hafiflerse gazdır
Suzey 3851 sıcak duşta pek iyi degil senin yerinde olsam acil kadın doğum doktoruna görünürüm otur hiç yürüme bnce blki ayakta klmak iyi degildir tekrardan cok gecmş olsn inş bişy degildir🙏
Eessrra 3851 canım eğer üşüttüysen ishal sancısı olabilir insanın canını çok yakıyor o sancı ara ara geliyor zaten ayağını karnını ve belini sıck tut
Esralacn Benimde aynı hafta agrı karnımda belimde oldu ama gazdanmış hamdolsun sizinde öyledir belkii
Serapveminikleri 3851 saat olarak aralığı nasıl ?eğer çok sık ve siddetliysr Dr gidin bence eşiniz yoksa ambulansla gidin hiç birşeyin yoksa bile hafifletir yada için rahat eder cnm 🙏