hsny-58 Arkadaşlar uçağa en son kaç haftada bindiniz, 23 haftalığız doktorumuz covidden dolayı izin vermedi, covid dışında nasıl riskleri var. 5 saatlik uçak yolculuğu yapabilir miyim ?
mlkkk hsny-58 erken doğum riski yoksa bebekte veya sizde her hangi bir sıkıntı yoksa kovid yüzünden doktor izin vermemezlik yapamaz sadece öneri de tavsiyede bulunur ki 28haftaya kadar izinsiz binebilirsiniz uçağa 28haftadan sonra doktor izni istenir. Yani uçağa binmeden önce kontrole gidersiniz doktor bi sıkıntı görmüyorum derse rahat rahat binebilirsiniz ama beş saat oturmamanız iyi olur uçakta yürüme imkanı bulursanız hareket edin
hsny-58 mlkkk anladım, herhangi bi riskimiz yok çok şükür. Özbekistan’a gidecem doktor bulup izin alabilir miyim onu da bilmiyorum
mlkkk hsny-58 siz 28haftadan öne gidecekseniz doktordan izin almanıza gerek yok uçak sizi kabul eder haftanız daha erken siz sadece 5saatlik uçak yolculuğu yapmam gerekiyor bende veya bebekte bi sıkıntı olur mu kontrole geldim diyerek başka bi doktora kontrole gidin
hsny-58 Zdk covid riskinden dolayı, evden bile çıkma herşeyi alt üst olur dedi. Gittiğimde Özbekistan’daki doktor tekrar dönüşüme izin verecek mi o da muamma 😢
Zdk hsny-58 evden bile çıkma mı dedi? Biraz büyük bir söylem olmuş sanki bu. Gebeliğiniz riskli mi siz Özbekistan da mı yaşıyorsunuz. Bazen doktorlar şaşırtıyor beni 😀
hsny-58 Zdk bebek aşağıda biraz Protestan başlattı ama tehlikeli derecede aşağıda olmadığını da söyledi. Eşimin işi gereği Özbekistan’a gidiyoruz bir süre orda yaşıycaz. Eşim haftaya gidiyor ben tek başıma kalacağım burda, en azından 30 şu haftalara kadar yanında olmak istiyordum. Uçak yolculuğu yapan çok fazla gebe gördüm burda. Neden ben de onlardan biri olmayayım 😞 sanırım doktorlar artık bütün riski üzerinden atmak için böyle yapıp annelere yük bindiriyor