fulyagah55 Merhabalar 16 haftalık hamileyim Çarşamba günü Nagehan hanıma randevu aldım ilk defa gideceğim Hastaneye de öyle ilk defa gideceğim.Yakın zamanda doğum yapan Nagehan hanıma giden arkadaşlarım yorumlarınızı belirtirseniz çok sevinirim
Cicilibicili fulyagah55 ben doğum yapmadım ama yapan çok tanıdığım var. Çok memnun kalmışlardı. Orada önerilen doktorlar arasında
Fyzky fulyagah55 Benim doktorum 😊🎊. Çok iyi bir doktor memnuniyetle gidebilirsiniz. Yeni binaya geçmişler bir sonraki randevum da bende merak ediyorum., 😊
Biresinti fulyagah55 ablam 2 ay once dogum yapti ilgisi bakımı her konuda cook iyi bende orda dogum yapucam insaalah. Bi de muayene ucreti ne kadar?
Minik1212 fulyagah55 Ben de Nagehan hocaya gidiyorum öneri üzerine gitmiştim süper bir doktor ilgisi tavrı her şeyi ile maşaAllah
Fyzky fulyagah55 evet tam karşısına büyük hastane yaptılar oraya geçmişler Medipol Mega ın içinde yine
fulyagah55 Fyzky teşekkür ederim ilk defa gideceğim için çok da öneri duydum hakkında onda karar kıldım Hayırlısı olur inşallah
fulyagah55 Biresinti 270 sgklı 5200 sezeryan zorunlu 900 epidural dediler 2 gece bebeğin ilk aşı topuk kanı kontrolü ücretsiz dediler
Fyzky fulyagah55 Amin. Ben 1 sene önce Medipol de çalışıyordum doğumhanesine kadar biliyorum merak etmeyin. İçiniz rahat gidebilirsiniz
Biresinti fulyagah55 bu kadar da olmaz verebilen var veremeyen varr 2 ay once ablam 2200 vermis yeni ogrendim 1500 tl zammı olurr insaf yani 😕
Fyzky Biresinti doktordan doktora fark ediyor canım op Dr sa daha uygun Nagihan hoca yardımcı doçent o yüzden daha fazla
Biresinti Fyzky yaoarlar hic sasirmam ama normal dogumnucretini ogrenince yazarmisinizz 3 bini gecmiyorsa ?