Evet kızlar bende doğurdum ve postumuda yazıyorum…gece 2 gibi bel ağrılarım ve kasık ağrılarım başladı ama geçmek bilmedi bende duş alayım belki geçer dedim yarında kontrolumuz vardı doktorum yatış yapabiliriz dedi ama cumayada kalabilir dedi ama aceleciçıktı benim kızım 😘😘sonra duş aldım yatağa geçtim ağrım dinmiyor dünde aşırı bir akıntım gelmeye başladı sümüksü tarzı ama Nisan gelmedi sonra sabah 10 işlerimi yaptım kahvaltımızı yaptık ama bayada ağrım vardı dedim bu sancı normal doğum değil ilkez ağrısı kuvvetliydi neyse kahvaltımızı yaptık anneme çıktık geldik doktora baktım çatı muayenesi yaptı 4 cm dedi ama nst görelim dedi gördükten sonra bebeğin suyunda azalma olmuş dedi meğerse dünkü gelen akıntıyla beraber gelmiş farketmemistim yatış verdi yukarıya çıktık.. giydiridler lavman yapıldı sonra bebek vitamein alması için serum bağladı ama lavmandan sonra sancılarım başladı 5 dk da bir Allah dedim😂ama sakince karşıladım eşimden annemden bin kere. Razı olsun habire masaj yaptılar masaj sayesinde baya iyi geldi sizde eşini size keisnlikle masaj yapsın com çok iyi geliyor ha bu arada.meryem Ana otunu kesinlikle suya koyun bide Meryem suresini açın dinlegin aşırı rahatlattı tütsü almıştım oda baya güzel kokuyordu oda rahatlattı. Neyse eve gelip bakıyordu 5 cm sonra aradan yarım saat sonra 7 cam ve 8 olunca ikin dedi içerde bebek aşağıya insin rsim masaj yaptı ben ikindim o ara bebek aşağıya indi hemen dogumhaneye aldılar doktorum geldi çatıya çıktım ikin dedi 3 ikinmada bebek içimden kussss gibi fırladı Allah’ın o kadar rahatladım ki rabbimin verdiği en büyük nimet en büyük mükafat gerçekten sonra az dikişim oldu onuda diktiler sonra hemşireler doktora söylüyor hocam diyor kesinlikle tebrik edilecek biri bağırması sabretti dedi sonra hayatıni anlat dediler e bizimkiler hepsi âlim dedemler vs annem önceden hepsini aramış dua istemişti ve onların duası sayesindede iyi oldu 😂😂sabrettim bagirmamaya çalıştım ebelerimde harikaydı Allah razı olsun gülüşuyorduk habire doktorunuza ikinmada hep aferin aferin dedi çok güzel ilerliyorsun dedi ve kuzucugumu bana gösterdiler tipkisi annesi😂 ama kuzumun herhalde ikinmada az birşey boyun kırıklığı var ama bu iki haftada düzelir dedi doktor kkorkmayin dedi elhamdülillah dedik iylescek diye ağrıdan duramadi kuzum ama şuan iyi uyuyor çok şükür 😍😘 bu arada ikinmada dolayı basur ağrım aşırı artı halada ağrım var dikiş ağrısı yok ama basur ağrı aşırı ağrıyor ebe gelip ağrı kesici vurdu ağrısı dindi azda olsa…
Tavsiyelerimi soyliyim… Hep kendi işimi kendim yaptım evde sguat yaptım hurma yedim hergun bide yürümek gerçekten bebeği aşağıya ittiriyor oda ayrı ilişki derseniz çok olmadı ama yürümek baya faydası var sıcak duş çok çok iyi kesinlikle hergun alın…
Hastaned egelirken dep3nt almayı unutmayın ha bide fazla eşya götürmeyin😂 ben Getirdim ama boş hepsinden bir takım olsun Yeter..geceliği zaten hastane kendi kıyafetini veriyor onada gerek yok bise soğuk oluyor hastaneler patik çorap götürün bide hırka .. depend kesinlikle götürün diğerleri büyük benden düşüyor 😂😂 kızım göğsümu tutmadı oda yavaş yavaş olacak şuan mama verdik evolvia ebelr tavsiye etti … Şuan kızım mışıl mışıl uyuyor darısı en güzel bir şekilde size olsun inşallah çok kolay bir dogumumuz olur inşallah Meryem Ana otunu suya koymayı unutmayın baya bı açıldı sonradan sudan cikarinki rahim kapansin bizde de bu kadar Allah’a emanet.olun😘😍😌