Ates21 Ebru2403 sabah kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum akşam yemeğinden 2 saat sonra içiyorum doktorum böyle kullanmamı söyledi
Ebru2403 Ozlem23 saat aralıkları ne kadar oluyor mesela sabah kaçta akşam kaçta icigorsunuz ben öğlende kalktigim için ilkini öğleden sonra içiyorum ikinciyi kaçta içsem acaba
Ebru2403 Ates21 banada öyle dedi de ben sabah kahvaltısını 12 de yapıyorum 2 saat sonra ilkini içiyorum akşam yemeğini de 7 gibi yiyiprym 2 saat sonra 9 falan oluyor iki ilacın arası kısa olmuyormu
Ozlem23 Ebru2403 birini eşim işe giderken kalkıp içip yatıyorum digerinide yatmadan içiyodum doktor ilaçtan sonra iki saat bişi yeme demişti
Ates21 Ebru2403 benimde kalkıp kahvaltı yapmam 12 yi buluyor bende sizin gibi 2 saat sonra içiyorum akşamda 6 gibi yemek 8.30 da ilacı içiyorum inşallah ilaç faydasını sagliyordur 🤷 bende sizin gibi yapıyorum.
Ates21 Ebru2403 sabah erken uyanabilsem erken yapacam ama uyanamiyorum ogleni buluyor bende senin gibi içiyorum
Mrv_1864 Bende 2 kere içiyorum. Bir gece yatmadan önce çünkü yoğurt süt vs yememek gerektiğinden. Bir de sabah uyanınca wcye falan kahvaltıdan en az 1 saat önce içiyorum.
Ates21 Ebru2403 bilmiyorum canım da bu kontrele gittiğimde doktora soracam böyle kullanıyorum diye sana yazarım
Htcnrmllslhgl Ebru2403 bana da doktor iki kere içeceksin yazdı ama ben bir kere içiyorum sabah yemekten sonra akşam yemekten sonra diye yazdı bir gün sabah içiyorum br gün akşam
Elifco Ben iki defa aç karınla içiyorum birini sabah kahvaltıdan bir saat önce diğerini de akşam yemeğinden bir saat önce
Ebru2403 Elifco benim doktorum sabah direk ac karna içme sakın dedi sabah kahvaltıdan 2 saat sonra bide akşam yatmadan önce iç dedi