Gulsum1205 Bebeğim dün ve bugün kendini çok kasıyor yani biyere toplanıyor nefesim kesiliyor ve akşamdan beri de belim de ağrı var 32 haftaligix bu erken doğum belirtisi mi neden bu kadr çok kasar bebek kendi ni
E-v-A101 Gulsum1205 canım yalamcı sancı onlar rahim kendini doğuma hazırlıyor bundan sonra doğuma kadar. Bu toplanıp sertleşmeleri hissetmeye devam edeceksin. 🥰🥰
Aslihakoglu Gulsum1205 yalancı sancı dedikleri sanırım ama bende daha 20 haftadan beri vardı doktora sordum sorun yok dedi hala var 4 gün sonra randevum var sorucam 28 haftadayjz inşallah önemli bişey deildir
Tugba_25 Aslihakoglu merhaba doktorunuza sordunuz mu acaba benimde 19.haftadan beri var şuan 20.haftadayim
Aslihakoglu Evet ben sormuştum kasılmalar normal sadece sıklığına dikkat et dedi çok şükür doğdu bebeğim ama kasılmalar bağlı deil korkma yani düzenli şekilde bisey olmaz
Fatmakba @Gulsum1205 aynısı bendede var canim bende 32.haftadayim geceleri rop yapıyor uykudan uyaniyom nefesim kesilior birdenbire geçe kalkiyom top yaptığı yeri ovuyom biraz geçiyor sonra biraz