Zeytingoz Merhaba hanımlar kadın doğum ücreti 210 tl ödüyorum we bana bu rakam çok yüksek geldi.diğer şehirlerde bu kadar yüksek değilmiş kimbilir doğum ücreti ne kadar olacak??
Su1985 Zeytingoz izmir de 270 :) orda gene ucuzmuş 😂doğumada yılbaşından önce 8 binlerde demişlerdi ben o yüzden sağlık sigortası yaptırdım sıfır ücret mis 😂
September_ Zeytingoz ben de Trabzon medikal de muayene oluyorum 375 lira. Şimdi tatilde memleketim Tokata geldim yine medikale gideceğim uygun diye seviniyorum 🤷🏻♀️
September_ Zeytingoz bu Arada hangi doktora muayene oluyorsunuz benim pek bir bilgim yok da doktorlar hakkında ☺️
Ummu123 September_ bende medical de mehmet nalbanta gidiyordum gayet iyi bir doktor baya bilgili ama çok yoğun olduğu için biraz aceleyle bakıp gönderiyor gibi hissettim ben son randevularda. Onun dışında zülal hanima iyi diyorlar medical de. Ben şu an üniversite hastanesinde ilhan beye gidiyorum çok çok iyi ve aklınızda hiçbir soru kalmayacak şekilde oturup muhabbet ediyor sizinle her sorunuzu cevaplıyor çok iyi bir doktor
burcu_izmir İzmir hastane/doktor seçimi sırasında 125 tl birine 175 tl birine verdim, sonra arkadaşımın doktor tavsiyesi ile gittiğim yerde devam kararı aldım. Fiyatlar çok değişken ama, ortalamayı duyunca baya da makulmuş benim doktor, 90 lira ödüyorum 😬
Ebrudogan Ummu123 bende aynı konudan rahatsızım giren 45 dakıkadan önce çıkmıyor ben girince sedyede yatıyorum onu beklıyorum o msjlara cevap verıyor ve en fazla 5 dakıka bakıyor sonra çıkıyorum 2 saat bekledım 28 nde gittim de nasıl özel 👀 ilhan hocayı eşimde söledi iş arkadaşlarının eşleri oraya gıdıyormus oraya gececegim inşallah
Su1985 Mvsdyg tabiki ben 13 haftalık falandım yaptırdığımda gayette uygun fiyatı doğum fiyatına göre kontrller doğum daha uyguna geliyor
Papatyaca Zeytingoz kocaelindeyim 350 muayene geçende bi kaç test istedi 900 TL verdik hala şoktayım 😅
merweeilbey1 September_ ilhan bey medikalde mi? Yooo haftaya kontrolüm var benim üniversite de o öyle olsa randevu vermezler
Ummu123 September_ ben perşembe günü gittim oyle birsey soylemedi hatta doğum baslarsa hemen gelin dedi sonra önümüzdeki perşembe için yine randevu verdi hastane degistirse söylerdi galiba
September_ merweeilbey1 burdan bi arkadaş öyle dedi bu hafta medikale geçti diye de bende sordum bakalım kuzenime
Ummu123 merweeilbey1 bize ücret 1700 demişlerdi ama doktor girerse ya da girmezse gibi ekstra bişey soylemediler