Bulantı için ne yaptiniz
Oraz Bende sizin gibiyim o haftalarda gözümü açamıyordum 24 saat bulanıyodu resmen ben genelde ekmek, galeta yedim midemin asidini aldığını hissediyordum prilam kullanıyodum dün bitti artık kullanmicam sanırım önceye göre azaldı ama bitmiş değil iştahım henüz yok tavuktan etten çerezden tiksindim.Ama hiçbir şey kalıcı olmuyo bi ara ayva ve ekşi elma yiyodum geçici çözüm olarak Allah yardımcımız olsun inşallah 🌸
Oraz eğer ilaç kullanmak istemiyorsan benim gibi ilaçlardan bazıları kötü yaptı uyku huzursuzluk gibi leblebi krakerde kesmedi ama ayva okumuştum burda ayva yedim o kadar iyi geldiki. Ayvayı tek yiyordum önceden şimdi üzerine limon ve tuzda ekiyorum bulantı falan kalmıyor💁🏻♀️
Melikeadiguzell ya aslında yeni yeni başlıyor bulantidan daha çok tiksinme söz konusu evimin kokusundan bile tiksiniyorum bu kış ayında kapi pencere hep açık ben en çok bundan rahatsizim
Oraz aynen bende bi kere kalmadı diye 4 mg aldm ama aynı etkiyi vermedi her gece yatarken 1 tane içiyorum çok şükür sıkıntı olmuyor
Oraz Bir süre annende ya da kayınvalidende kalma imkanın varsa dene değişim iyi gelebilir
Oraz ayniydim.ben yogun esasli kokulardan tiksinmistim. Tuzlu kraker salata ayva ne yersem yiyim asla cözüm olmadi. Bi gece kusmaktan bogazimdan kan gelince doktora gittim. Ne vucudumda su kalmis nede vitamin. Hemen serum bagladi. Sonra prilam yazdi. 18.ci hafta ilaci biraktim. Yaslasik iki aydirda bulantim yok Allahima șükür.
Oraz ben de hiçbişi fayda etmedi ilaç kullanıyorum canım ilaçsız duramıyorum
Prilam ı kullanıom
Oraz aynen ama gerçekten ayva benim vazgeçilmezim oldu başka türlü geçmiyor bulantım :)