Oraz kuzum bende cok cektim 18 haftada gitti sukur ilac disinda hic birsey fayda etmedi bana

Oraz Bende sizin gibiyim o haftalarda gözümü açamıyordum 24 saat bulanıyodu resmen ben genelde ekmek, galeta yedim midemin asidini aldığını hissediyordum prilam kullanıyodum dün bitti artık kullanmicam sanırım önceye göre azaldı ama bitmiş değil iştahım henüz yok tavuktan etten çerezden tiksindim.Ama hiçbir şey kalıcı olmuyo bi ara ayva ve ekşi elma yiyodum geçici çözüm olarak Allah yardımcımız olsun inşallah 🌸

• Oraz bunu yanıtladı.

Oraz çubuk kraker, tuzlu leblebi vs bir şekilde idare etmiştim 🤦🏼‍♀️

Oraz bir de kızarmış ekmek üzerine beyaz peynir ve zeytin. Kesinlikle çok iyi gelirdi

Oraz eğer ilaç kullanmak istemiyorsan benim gibi ilaçlardan bazıları kötü yaptı uyku huzursuzluk gibi leblebi krakerde kesmedi ama ayva okumuştum burda ayva yedim o kadar iyi geldiki. Ayvayı tek yiyordum önceden şimdi üzerine limon ve tuzda ekiyorum bulantı falan kalmıyor💁🏻‍♀️

hilosss07 bende salatalık limon tuz yapıyorum. Ayva herkese tavsiye ederim kuran da geçiyor Hz. Muhammed ayva yiyin ayva yiyenin çocuğu güzel olur demiş.. esim bir kasa ayva aldı 🙈🤣🤣🤣🤣🤣

Melikeadiguzell ya aslında yeni yeni başlıyor bulantidan daha çok tiksinme söz konusu evimin kokusundan bile tiksiniyorum bu kış ayında kapi pencere hep açık ben en çok bundan rahatsizim

Oraz aynen bende bi kere kalmadı diye 4 mg aldm ama aynı etkiyi vermedi her gece yatarken 1 tane içiyorum çok şükür sıkıntı olmuyor

Oraz Bir süre annende ya da kayınvalidende kalma imkanın varsa dene değişim iyi gelebilir

Oraz ayniydim.ben yogun esasli kokulardan tiksinmistim. Tuzlu kraker salata ayva ne yersem yiyim asla cözüm olmadi. Bi gece kusmaktan bogazimdan kan gelince doktora gittim. Ne vucudumda su kalmis nede vitamin. Hemen serum bagladi. Sonra prilam yazdi. 18.ci hafta ilaci biraktim. Yaslasik iki aydirda bulantim yok Allahima șükür.

Oraz hiç bir şey fayda vermedi 2. Ayın donunda 1 gece hastanede yattım tedavi uyguladılar ondan sonra iyiye gitmeye başladım takviye mide bulantısı ilacıyla devam ettim bi süre

Oraz ben de hiçbişi fayda etmedi ilaç kullanıyorum canım ilaçsız duramıyorum
          Prilam ı kullanıom

Oraz aynen ama gerçekten ayva benim vazgeçilmezim oldu başka türlü geçmiyor bulantım :)

Oraz ben sarı olanı yiyodum beyaz mı yemek lazım 😮

Oraz yeşil elma kuşburnu çayı soda iyi geliyodu bana