Suledede Kan tahlili sonucumda TSH tahlil sonucum değerinden fazla cıktı bilgi verebilecek olan var mı?
yelizyeliz Suledede Suledede bir dahiliye veya endokrinle görüşün. Gerekli olursa doktor ilaç yazacak sonuçta size
karazlem Suledede endokrin veya dahiliyeye gitmen gerekiyor, zaten kendi doktorun yönlendirir büyük ihtimalle,benimde yüksek çıktı ilaç kullanıyorum.
Suledede Herhangi bir sorun doğurmuyor yani düzelir demi korkacak birşey yok ddiilleekk Tsh 4.23 cıktı referans aralığı 0.35-5.5
ddiilleekk Suledede serbest t4 ünede bakmak gerekebilir ama stres olmayin bnmde oyle çıktı sonra onbes gundebir test yaptirdim ikiside normal cikti. Tsh stres ile cok ilişkili o yuzden serbest t4 e bakmak onemli. Ama siz mutlaka dahiliyeye gidin gebelikte tsh 2.5 altinda olmasini istiyorlar
mavi_inci 9 haftalık hamileyim. Kan tahlilinde tsh değerim referans aralığının içinde ama 1. Trimesterda olması gereken değerden yüksek çıktı. Dr’um dahiliyeye yönlendirdi ve ilaç başlandı. 20 gündür kullanıyorum.
Suledede mavi_inci bende 8+4üm ilk kadın doğuma gittiğimde bunu söylemesi gerekirdi ama söylemedi doktorumu degistirdim ve o bana söyledi bunun önemli olduğunu