MucizeAnnesii ozge8693 aynı besleniyoruz sizinle . O yüzden sordum . Hamur işi tatlı ekmek sınırlı tüketiyorum . Ailemde herkes şeker hastası en gencinden en yaşlısına . Mecbur dikkat ediyorum çıkarsa diye . Meyvelik fazlası da kilo yapar aslında
MucizeAnnesii ozge8693 bir de tiroit hastasıyım o da yapıyor kilo . Değerlerinize baktırın bi isterseniz
Bsmlh ozge8693 bende durdum durdum sonradan aldım 24 hafta 8 kilo 55 el kalmıştım ekmekte yemiyorum tatlı Abur cubur yemem ama anlamadım kontrolüm var doktoruma soracağım
GlzM2509 Bizde 19 haftalığız 💕🌸58 kilo ile hamile kaldım şuannn 66 kiloyummmm aldım başımı gidiyorum sonu hayır olacak inşALLAH🙏🏻💕😂🥰
ozge8693 GlzM2509 ah ah vala ister istemez insan kafaya takıyor ya o kadar dikkat etmeme rağmen böyle oldu. 😬
GlzM2509 ozge8693 yeter ki sağlıkla kavuşalım evlatlarımızaaa🌸💕🥰Kilo alınır daaa verilir de canımm amaannn tek derdimiz bu olsun 🤗☺️🌸🥰
GozdeDeniz ozge8693 sıkıntı yapma canım bende 18+4 deyken 7,5 kilo almıştım şuan kaç kiloyum bilmiyorum ama 🤷
ozge8693 GozdeDeniz hiç bakma bence doğumdan sonra tartılırsın. Ben her gün tartılıyorum takıntı oldu 😬
Merve6521 Neslihan1903 canım bende de çıktı ama bana insülün vermemişlerdi değerin kaç çıktı acaba çok mu yüksekti insülüne başladılar merak ettim de ?
Gulsah_32 mrsbiyolog ben de ilk 24 haftada 2 kilo alip sonraki 7 haftada 5 kilo aldim. Ilk baslarda ne oluyor anlamamaistim ama o arada biraz tansiyon problemi yasamaya basladim. Muhtemelen ödem artiyor. Tanisonunuza ve ödem olusmasina dikkat edin derim
Kalbimm55 ozge8693 bence ye bacım öuyle de böyle de alıyo insan birde verilir Yani O yüzden Canının istediğini ye abartmadan Öbğr türlü işkence gibi geliyor bana Bende 24. Hafta 10 kg aldım
Neslihan1903 ozge8693 çok veya az değil zaten gidişat hızlı olmasın sıkıntı olur diye dedim kontrollü gidin alınan kilonun önemi yok hızlı olmasın yeter
Dryy ozge8693 bende 1,62 58 kiloyla kaldım ☺️ 10. Haftayı bitirmek üzereyim 1.5 kilo aldım o da bulantı yüzünden karbonhidrat tüketmekten. İstersen bir diyetisyenle görüş hemen çözer sebebini 👍