Gzmal Benim 3. Gebeliğim Evren hocaya gidiyorum ama doğum için devleti düşünüyorum sizler ne durumdasınız 🧐 kafamda deli sorular
Mnevvr53 Ben devlette sibel habima gidiyorum evren bey cok iyi bi doktor ilk doktorum oydu sonra esim istemedi sibel hanima gectim pismanda degilim evren bey gibi sibel hanimda yani sibel hanimda ayni evren bey gibi ilgileniyo cok
Gzmal Mnevvr53 ay Sibel hanım deme bana sakın bir kez gitme şansım oldu ondada bebeğimin midesinin olmadığını söyledi trabzonda özel bir radyoloji uzmanı bulup ona gittim o bitir hafta geçmek bilmedi kurbanlar hatimler çok korkuttu beni çok ama devletin ebeleri kesinlikle mükemmel inş. Orda doğurabilrim yine 🤲🙈😔
Mnevvr53 Gzmal evet ebeleri iyi peki neden evren beye dogumu tercih etmiyorsunuz ne ladar dpgum parasi bilginiz varmi.?
Gzmal Mnevvr53 Evren beyi tercih etmemin sebebi doğumları ya şar yada Trabzon imperial da yapıyor şarda yeni doğan ünitesi yok bi durum olsa bebek develete gidecek o yüzden istemiyorum trabzonda doğum yapıncada bebek Trabzon’a kayıtlı olucak onuda eşim istemz 😤😤🙈
Mnevvr53 Gzmal evet sarda yeni dogan kuvezi yok, o zaman devlette selma hanimi tercih edebilirsiniz , güler yuzlu cok oda ilgili bi doktor ama karar sizin
Gzmal Sabisskalay imperial de Trabzon’da 6,500 ama şarda ne karara yaptırıyor bilmiyorum zaten şarda yeni doğan ünitesi bile yok ve fiyat daha fazla diye duydum ama miktarını sormadım açıkçası
Kdrgmz Bende evren beye gidicem yarın ilk defa ama daha önce yakın arkadaşımın doğumunda va evren bey takip yapıyodu çok iyi bir doktor gerçekten tek sıkıntı trabzonda doğum vs olması ücrer olarak her bürçe karşılayamaz 6.500 7 bin civarı olması gerek
Tugce_mrv Bende Artvin’de yim ama Rize de Evren beye gidiyorum çok iyi bi doktor ama ücreti pahalı biraz bide genel de Trabzon impreyal de doğum yaptırıyor sezaryen 6.800 demişti en son