Uzumunnannesi_06 Bulantılarınız ilk ne zaman başladı.? Ben 5+4 deyim daha bulantım yok umarım hiç olmazda 😂😍
aysenurbahadir Uzumunnannesi_06 umarım olmaz olunca hayatı olumsuz etkiliyor çünkü 🤦 daha çok yeni hamileliğiniz de benimde 2. Aydan sonra başladı bulantılarım
sue92 Uzumunnannesi_06 9.haftada başlamıştı benim. Aslında koku hassasiyetim vardı daha çok. Ama hiç kusma fln olmadı çok şükür. 14-15.haftalarda geçti.
Eda5858 Bende 5+6 dayım çok kötü bulantı ve kusmam var ilk çocuğumda da 9 ay boyunca surmustu umarım kısa sürer😔
btlshn06 Merhaba tam 5,5 haftalıkken başladı. Herşeyden tiksiniyorum çubuk kraker yoğurt bu tarz şeyler yiyebiliyorum . Gerçekten çok zor bir süreç Allah yardımcımız olsun 🙏
btlshn06 Selenbale13 sadece çorba simit bulgur pilavı bu şekilde hep doğru düzgün yemek yemiyorum maalesef canım beş kilo verdim bu yüzden zor bir süreç geçiriyorum sizlerin nasıl
Sibelhiranur sue92 5 hafta 6 günlük ve dün geceden beri başladı bulandı Kokulardan tiksinme yemek yiyememek ilk kızımda 4 ay çok çektim umarım bunda öyle olmaz bulantı habi aldık hemen şimdilik iyiyim 🤲
Gulsah-yldrm23 Uzumunnannesi_06 8 haftalıkken başladı çok şiddetli şekilde devam ediyor yediğimi çıkarıyorum Allah yardımcımız olsun 😔
btlshn06 Uzumunnannesi_06 tam da I haftalarda başladı ve bitmek bilmiyor ne yazık ki 😕 şuan 10 haftalık ama hala aynı pek birşey yiyemiyorum sürekli bulanıyor herşey kokuyor
Selenbale13 btlshn06 bende aynıyım su bile içmekte zorlanmaya başladım neyi ağzıma atsam bulaniyor siz gene iyisiniz ben hiç yiyemiyorum canım