Bfduam minik_7984 öğretmenim. Ücretli görevdeydim çalışmıyorum bi süredir kadrolu olmayınca, senin meslek ne?
beyza-guven minik_7984 benimde iki ay gecikti biri 10 gün diğeri 15 gün gün gecikti ama gebelik yoktu hamile olduğumu öğrendiğim ay da geçilmiştir gene diye düşündüm ama. içim rahat etsin diye test yapayım dedim cift cizgiyi gördüm şok olmuştum 😂
istanbul3434 minik_7984 adet duzensizligi olan biriydim canim 50-54 gun olmadigim da oluyordu o yuzden benim gibi kisilerde bunu ayirt etmek imkansiz. Ben normalden farkli hicbir belirti yasamadim hatta adet olucam saniyordum
beyza-guven minik_7984 daha öncesindende bi düşugum vardı 6 haftalikken sagliksiz gebelik dendi evde kendim düşük yaptım
syguler minik_7984 4 aydir bebek istiyoruz reglm asırı duzenlidir ilk 3 ay korunmayı birakınca erken olmaya basladım hatta olmaya 3-4 gun kala kahve lekeler gelmeye basladı bu ay zamanında oldum ama yine kahve leke geldi iki üc gün oncesi.. bakalım hayırlısı bu ay ne olur bilmiyorum
derindemir Su1985 içimi rahatlattınız.iki ay önce 1 hafta ileri gitti geçen ay 1 hafta geri geldi.burada yazdım bücut gebeliğe hazırlanıyor olabilir mi diye herkes erken gelirse gebeliğe hazırlama olmaz hormonlarınızdadır sorun dedi.inş bende bu ay hamilelik haberi alırım🥰
Su1985 derindemir dediğim gbi ben 2 kere oldum hatta ne oluyo ya falan olmuştum düzenm mi bozuldu takvimimde 1 ay içerisinde 2 döngü derkennnnnnn şimdi oğluşumu bekliyorum 18 haftalık olduk bile 🙏🏻Allahım isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşlhhh🙏🏻
Smk Su1985 benim adetlerim hep düzensizdi ve gecikirdi düşünmeye başladıgımızın son 4 ayında bir ay 10 gün erken oldum sonraki iki ayda günü gününe oluyorum Ben hiç bu kadar düzenli olmam ibş benimde oyle olur🙏
minik_7984 Bfduam ben de öğretmenim canım ben de ücretli öğretmenlik yaptım bir süre şuan çalısmıyorum.
Bilge44 Benim durum çok farklı temmuz ayında 7cm bir kist oluştu yumurtalıkta. Fonksiyonelmiş,sonra küçüldü ilaçlarla bir de prolaktini düşürdük ilaçla Ağustosta hamile kaldım çok şükür 🤲🏻🥰
Umutt22 minik_7984 hamile kalmadan önceki 2 ay inanılmaz değişti düzenim 10 gün bile geçtiği oldu duymuştum öncesinde inanıyordum açıkçası buna çok şükür öyle oldu Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin 🌸
Annelerinannesi_61 Su1985 benim adetim hep duzenliyken 14 gun birden gecikmisti sonraki ay tekrar düzene girdi o geciktide yeni bı tarihte adet oldumya bidahaki ayda o tarihte adet oldum. Bakalım bu ay kaçında olurum 6 aydır deniyoruz bakalım tuttu mu bu ay
ecembugra53 minik_7984 canım rahimin kendini Hazirlıyor demek adet günlerini asagı yukarı inip cok çıkar yumurtlarım çocuk arar yani olgunlaşması beklenir 😍 bende çocuklu bi bayanım benim de hep öyle oldu sonra hamile kaldım