bebisini-bekliyor Uzumunnannesi_06 direk alttan bakmazlar kalp atısını ustten alamazsa alttan bakim mi diye sorarlar bende oyle olmustu
aaayLn Uzumunnannesi_06 kac haftalik olduguna bagli cok erkense alttan muaneyle keseyi gorebilir bizim 4+3 te alttan bakildi gorduk keseyi sonrasinda hepsi gobekten devam etti ..
Kdk Uzumunnannesi_06 ilk ultrasonda üstten bakmıştı ama keseyi göremeyince sakıncası olmadığını söyleyip vajinal ultrasonla bakmıştı keseye ve görmüştü 🙃
Bilge44 Benim 3 ay alttan bakıldı sonra normale geçti doktorum. Ama duruma göre değişebilir ya da ultrason cihazıyla mı ilgili bilmiyorum. Doktorunuza güveniyorsanız bırakın doğru olana o kadar versin 🤗
bebisini-bekliyor Uzumunnannesi_06 sanmıyorum direk alttan bakacağını benim dıyulmadıgı için musaıtsen alttan bakayım demişti izin verdim bende zaten hıc bişe anlasılmıo korkulacak bisey degil alttan daha detaylı goruyorlar
Bilge44 Uzumunnannesi_06 Ben profesöre gidiyorum çok başarılı bir doktor üç ay alttan baktı. Sebebini hiç sormadım daha iyi bilecek değilim. Hayırlı güzel sonuçlara ınşaallah önemli olan bu🥰🤰🏻🤱🏻
Nilya88 İlk ultrasonla bakmıştı canım bana idrara sıkışık git mutlaka yoksa ultrasonda göremeyip alttan bakıyorlar
haziranin25i Uzumunnannesi_06 alttan muayene mecburi değil isteğe bağlıdır. İstersen alttan muayene edebilir doktor