Bgm_61 Anneler ya ben kendimi çok çirkin hissediyorum. Yani yüzüm değişti sanki eskiden güzel bulurdum kendimi, şimdi aynalara bakmak istemiyorum. Yüzümde hayatım boyunca 2-3 kere sivilce çıkardı şuan sivilce dolu 😞 Sizde de böyle mi durumlar ?
Tugcu01 Bgm_61 hayır değil kişiden kişiye değişiyormu bilemiyorum ama erkek güzelleştirir derler 😊 sürekli aynaya bakmaktan bence hep aynı görüyorsunuz gözünüz ona alışıyor
Alperefet Bgm_61 ya benim de burnum büyüdü garip bir şekilde yüzüm de şişti sivilcem falan yok ama yüzden çok şiştim😒
Ortmenanne16 Bgm_61 erkek bebek bekliyorum bende de hiç sivilce çıkmadı bende kilo aldım diye takıyorum ama aynaya bakınca yeni halim çok hoşuma gidiyor 💐💐💐
minisinannesiiii Alperefet ay arkadaşımı gördüm geçende burnu büyümüş gibi geldi acaba yanlış mı gördüm diyorum burun büyür mü diyorum demekki oluyomus
Yunusemreninannesi Hamileleiginizin ilk zamanlariysa hormanlardan dolayi olabilir ilk zamanlar bende oluyoduda simdi yok cok sukur
EdaY34 Bgm_61 Kaç haftalıksın bilmiyorum canım ama sıkma canını geçiyor östrojen hormonunun etkileri bunlar hep vücudun alıştığında hamileliğe geçiyor bende de oldu şükür geçti tabi yediklerimizden dolayı da oluyor sadece bebişleri suçlamayalım 😅 ara ara çıkıyor 🤦🏻♀️
Sermec27 Buuuuss 2. Oğluma hamıleyim bende ama burnum hiç büyümedi ben hiç şişmiyorum gebelikte sadece göbek cıkıyor önden 🥰🤭
Tugcu01 Bgm_61 son haftalara doğru düzeliyor benimde oldu sivilcelenme sıkıntı etmeyin 🙂🙂 benim yarın 40 haftam bitiyor hepsi geçti yani
Mom8 Bgm_61 bilmiyorum erkek bebek etkisi mi ama benimde tam tersi yüzümde bir tane sivilce kalmadı minik minik kabarıklık kar falan olurdu hep hepsi kayboldu resmen
Yunusemreninannesi Bgm_61 hormonlardan dolayi cikiyodur ya duzelir tabiki suan hormonlarimiz cok degistirigi icin bide adet olamiyoruzya vucut intahabi atamaya calisiyo