Busbushatun babyackgz geliyo canm benm once nisanim gelmisti 1 hafta snra 38 +3 te suyum geldi snra sancim basladi ve hatta bebe knala giremedi kafasini guzel yerlestirmemisti seseryana donmek zorunda kalmistik
Mom97 babyackgz evet benim 38+5 de evde nişanım geldi açılmam yokken hemde. Bileydim şimdiki aklım olsaydı nişan gelince 2-3 gün evde beklemek sancıları karşılamak gerekirmiş
Gull_94 babyackgz gelır benım kızımn kafası kanala gırecekken kanala tam degılse yarısma dgru gırmıs yanı az arka taarfta kalmıstı kafası ama nısanım gelmıstı sabahtan
Asude967 Gelir benim ikinci oğlumda 36 haftada sabahtan nişanım geldi çocuk kanalda olmadığı vede erken olduğu için serum taktılar doğumu engellemek için akşam 5 gibi suyum patladı 4 cm açıklık vardı ama çocuk yukarıdaydı ve sezeryana aldılar
babyackgz Asude967 suyun gelme ihtimali var biliyordum ama nişanı bilmiyordum 38+6 haftalığım bebeğim hâlâ kanalda değil sürekli bunları düşünüyorum istemsiz 🤭 teşekkür ederim yorumunuz için
babyackgz Busbushatun 38+6 dayız hâlâ kanalda değil doğum yaklaştıkça her şeyi düşünmeye başladım 😬 teşekkürler yorumunuz için
Mom97 babyackgz evet 5 cm den gerisi açılmadı sezeryan oldum. Ah şimdiki aklım olsaydı gitmezdim hemen ama kısmet ya bi yerde
Gull_94 Mom97 bende cok ıstemıstım artık alın dıye ama belden ıgne yaptıkar uyustrp bıraz rahatla vucut cok sıkıyonkendını artk dıye o sekılde normal dogum oldu