Yavuzz deryakircicek testi adet te kaç gün kala yaptınız yada gecikme olunca mi yaptınız benim 13 gün var idrarda yapsam çıkmaz dimi
Dilos0705 Göğüs şişkinliği sabahları mide bulantısı sigara kokusundan tıksınme kokular cok keskindı 15 gun sonra adet olmadım 4 gun yınede bekledım hamıle degılımdır dıye 1 aylık evlıydım cunku snra test yaptım suan 3 bucuk aylık hamıleyım
Spring-Bee Kasiklarda hafif ağrı, sık tuvalete çıkma, halsizlik, ara ara kiramp gibi karın bölgesinde karıncalanma hissi regle beş gün kala anlamıştım ben ama test yapmak için iki gün gecikmesini bekledim
ysmntrhn HappyMom inanılmaz bir bel ağrısıyla basladık belimde fıtık oldugunu falan düşündüm. Sonrasında karın ağrısı regl ağrısı gibi değildi ama. Regl de gecikince test yaptım. Çok sükür 5 haftalıgız daha yolun başı😇
Duygulu35 ysmntrhn mrblar Bende 5haftalığım inşallah sağlıkla kucagımıza alırız kalp atışlarını duydunuzmu
Sevvalkrbg Çok şiddetli bel ağrısı bacağıma vuran kasık ağrısı akıntı oldu. 2 gün boyunca ateşlendim çok üşüme titreme oldu. Ve sol boşluğum çok ağrıdı acile gittik Corona testi ettiler şükür negatif çıktı ama beta hcg pozitif çıktı 🤩🤲🏻
Maysasu Sevvalkrbg canım bende aynı durumdayım şu an napıcam diye yorumları okuyordum inanılmaz bi kasık ağrım var aynı afet olacakmışım gibi ve sol boşluğuma adeta bıçak saplanıyor ara ara doğrulamadım bile ağrıdan sivilcem de çıktı regli mi anlamadım hiç böyle şiddetli olmazdı ama
Ruzgarperisi HappyMom Nurunannesiii12 ya bende de göğüs hassasiyeti var şiş sanki.beyaz akıntı başladı bugünden .dünde akşamüstü uyku bastırdı. Yarın adet günüm.insallah olmam.bide bugün bı yemeğin kokusu tiksindirdi sanki beni.bide limon kokusu bı acayip geldi burnuma .sandimki eskimiş limon gibiydi
MrsBarutcu Ruzgarperisi bendede hiç belirti yok adet günüm şubat 7 de bu sizdeki belirtiler kaç günlük şüpheliyken başladı 😌
Ruzgarperisi Nurunannesiii12 ama bugün normal.test yaptım ilk idrarla çıkmadı.adet olmazsam yaparım canim
Angelss Misraaaut canim benimde silik cıktı silik olsada pozitif sayıyorlar kan testinde cikiyo hayırlısı olsun 😍
Mom97 HappyMom sıfır belirti 😀 yani gebe kalmak isteyenler belirti yok diye üzülmeyin bendeniz hiç bir belirti olmadan bide baktım hamileyim hemde adet günüm bile geçmedi adet günüme 2 gün kala yaptım testi pozitif çıktı 🤭. Yani herkeste belirti olacak diye bişey yok🤗
Lotte92 HappyMom idrara çok çıkma ve hatta idrarın sarı olması farkı önceye göre. Ve dehşet göğüs büyümesi ve ağrısı.
Fatosvrl Bende her ay belirtilerimi takip ederdim butun belirtileri yasayip adet olurdum ama hamile kaldigim ay gogus hasasiyeti mide bulantisi bas donmesi hic biri olmadi sadace kasiklarima igne batar gibi bi agri oluodu adete 2 gun kala idrar testi yaptim negatif zaten belirtide yoktu demistim hatta ama tuhaf hamile oldugumu hissediyodum adet gunu kan tahlili yaptim pozitif sukur Allahima isteyen herkese nasip etsin Rabbim 🤲🏻🤲🏻