aysutemiz kızlar hareketlerini çok az hissediyorum bazen de hiç hisssetmiyorum bir yere toplandığını hissediyorum sadece normal mi acaba 22+0
Hayalizlerim aysutemiz bu haftalarda normal diyorlar bende 22.haftadayım dün hissediyordum bugün hiç hissedemedim
eso_ aysutemiz bu haftalarda normal 1 gün hissedip 1 gün hissetmemek bile normal sayılıyor.28-29 haftadan sonra hissetmeyince tedirgin olmak gerekiyor.ama istersen küçük bir çikolata yedikten sonra karanlık bir odada uzan bak o zaman kıpır kıpır olucaktır😍
aysutemiz Ysmn_yknn denek ki normal galiba hissetmemiz icin biraz dağa büyümeleri gerek galiba minnoslarimizin ☺️
Mayisbali aysutemiz kızlar bende 22 haftalığım da toplanma dediğiniz şey nasıl oluyor ? Ben anlamadım o olayı
aysutemiz Mayisbali cnm toplanma demek bir tarafa doğru kendini toplaması yani karnın kasılıyor hafif sonra geçiyor
aysutemiz 2510 bende çok aşsa da hissediyorum vajinam da hissediyorum hatta sanki baloncuklar patlıyor gibi oluyor bide çok toplanıp kasılıyordu bnm ki doktor magnezyum başladı o yüzden
Mayisbali aysutemiz mesela mideme doğru bir yerde Baskı oluyor sürekli o sizce toplanma midir ? Öyle olunca çok huylanıyorum 😅
2510 aysutemiz magnorm içiyorım yatmadan ama insan yinede oralarda olunca tedirgin oluyor inşallah iyilerdir dielim 🤲🏻
Esnglt Bende 21+5 im hareketlerini bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum ama hissettiğim zaman da aşağıda daha çok kasıklarıma yakın yerlerde hissediyorum sizce normal mi