Mervenzeee Kbrarz ben baktım kız dedi ikiside ama Allah bilir bekliyorum sonuçları 😂sağlıkla gelsinler en önemlisi o ☺️Ablamın takvim sonuçları doğru çıktı oda gebe şuanda 😇
Soe Kbrarz benim 1 yaş büyütülerek yapılan çin takvimi tuttu , rus takvimini bilmiyorum. Daha önemlisi en başından beri hissettiğim çıktı
gel_artik_bebegim Kbrarz çin takvimini çok duydum ama rusu ilk kez duyuyorum 😁 hamile değilim ama eğer bu ay hamile kalırsam erkek çıkıyor çine göre doktor 2 gün önce sağdan yumurtlamışsın dedi peki benim neden sol kasigim ağrıyor sağdan yumurtlayınca cinsiyeti ne oluyor😀
Kbrarz Mervenzeee benimde erkek cimti ikisinde 19 haftalik olduk daha hala belli degil tahmini kiz diyor bekliyoruz bakalim😁
Kbrarz gel_artik_bebegim valla bende dagdan yumurtalama soldan yumurtlama ya gore cinsiyeti sizden duyuyorum hicbirbilgim yok canim 😊
gel_artik_bebegim Kbrarz ben de forumda duymuştum istisnalar varmış ama genelde tutuyormuş dediler ama unuttum hangisi hangi taraftaydı 😁
Miumiu Kbrarz Canım Çin-Rus takvimi, ramzi teorisi, nub teorisi, yüzük testi vs hepsinde erkek çıktı. Yarın muayenemiz var 16 haftalığız cinsiyet tahmininde bulunursa görücez doğru çıkıp çıkmadığını😂😂