Sermindiker canim benim ilk once sunu demek isterim yasadiklarimiz bunyeden bünyeye farklılık gösterir benim böyle oldu diye kendini sakin strese sokma bende böyle olucam diye bunu dikkate al ve oku teşekkürler hikayeme geceyim ben ilk gebeligimde kendimi normal doğuma o kdr kitledim ki onu yaşamak falan velhasıl 38. Haftada doktorlar beni yüksek riskli gebe bölümüne yolladı beni o gün alttan çatı muaynesimi ne onu yaptılar haftaya gel dedi doktorumuz gittim 39 haftalıkken yatisimi verdi ve yattık o gün doktor bana yürü bol bol dedi yürüdüm gece son nst me girdim hafif hafif sanci sonunda gece 3 de suyum geldi doktorun yanına gittim 3 cm açılmak var çok güzel dedi belki beni o anda doğuma yoneltseydi normal doğum yapabilecektim ama sabah 6 da gel dedi 6 ya kdr çok sancim oldu sabah 6da gittim lavman yaptılar damar yolu açıldı nst de sanci vardı gelip gidip ıkınmaya başladım çok güzel diyodu doktorlar artık takatim kalmadı öğlen cuma vakti ezan okunuyo bi prof geldi 8 cm açıklığım var ama bebek bi türlü gelmiyo farkındayım birşey baskı yapiyo ama yok bebek su kalmadığından catima kafası sıkışmış ve acil sezeryana alınarak bebeğim dünyaya geldi şükür sağlıklı 2.5 yaşında şuan 21 haftalık gebeyim hala bir umut normal doğum istiyorum sutum geldimi gelmedimi tuttu mu tutmadimi ilk günün ilk saatleri çok sarhoş gibiydim aksama doğru kendime gelebildim ben korse kullanmadım göbek hapşırınca oksurunce aciyodu dikişlerim hiç enfeksiyon kapmadan iyi oldu başka merak ettiğin varsa yardımcı olabileceğim burdayım dediğim gibi kendini kimseyle kıyaslama sezeryan kolayda değil çok zorda değil acı eşiğine bağlı 😊