irorkay 12 haftaya girdim göğüs hassasiyetim gitti sizce göğüs hassasiyeti ne zaman gitti? Bulantılar azaldı tiksinme çok azaldı.
Almirasu irorkay merhaba benim ikinci gebeliğim canım kişiden kişiye değişir herkesin bir olmaz benim kokulara karşı ilk zamanlar kötüydüm şimdi azaldı bulantım cok oluyordu azaldı mesela bütün gün kusmalarım vardı gece yatmadan önce bulantı ilacı kullanıyorum sırf sabah kusma olmasın diye oda onu. Dışında bulantım herşeyim azaldı 10 haftayım 11 gidiyorum ama bazen cok ağır bir koku midemi bulandıranilşyor acıkınca midem bulanıyor onlara dikkat ediyorum vücûd sussuz kaldı mı da oluyor yani zamanla geçebiliyor birden tekrar oluyor da ara ara
Miumiu irorkay Kuzucum bende de tam 12 den sonra azalarak bitti. Mide bulantılarım tamamen kesildi. Göğüs ağrılarım yok denecek kadar az. Sadece koku hassasiyetim kaldı. 2. Trimestere girmene çok az kalmış senin de. 2. Trimester dönem hamileliğin balayı derlerdi gerçekten de öyleymiş bizzat yaşıyorum😂 O yüzden normal canımcım böyle hissetmen☺️
babyberry irorkay ben de 12.haftadayım en son dört beş gün önce gece aşırı bulantım olmuştu sonrasında hiç olmadı insan bulantım yok diye üzülür mü ya gerçekten kafaya taktım sanırım bu zamanlarda yavaş yavaş bitecek inşallah öyledir göğüslerimin boyutu aynı ama ilk zamanlara göre ağrısı azaldı yürürken bile ağrıyordu şimdi dokununca az ağrıyor. Yarın kontrolüm var heyecanla bekliyorum😊
Kucukkedi 28+5 teyim, 2.trimester hamileliğin en rahat dönemi. Mide bulantıları azalıyo, göğüs hassasiyeti ciddi oranda azalıyo ve enerjik oluyosunuz. Hep en kötüsünü düşünmeyin, tadını çıkarın🙏🏻
Snnrk Bende 12. Haftamdayım bu hafta öğle saatlerinde ne yesem çıkarıyorum. Çok gaz ve şişkinlik yaşıyorum benimde göğüs hassasiyetim baya azaldı. 😕