Lillyy Kilonuzu nasıl takip ediyorsunuz evde aç karna tartılarak mi yoksa doktorda ayakkabı kıyafetle olanı mi baz alıyorsunuz zira doktorda tartildiginizda kıyafetle neredeyse 1,5- 2 kilo fazla çıkıyor
Gulenay1234 Lillyy aynen ayakkabıyla bir kilo fazla çıkıyor bir eksiğini söylüyorum doktora kilomun doktora hastanede 😂
34_21_23 20+3 4 kilo aldım. 64 kilodan 68 e çıktım boyum 1.70 final kaçla olacak çok merak ediyorum bu aralar fena iştahım var kahvaltı da bir tam ekmek yiyorum 🙊
Elif06_ Bende 17. Haftadayim 6 kilo aldim kizlar moralm bozuk dikat etmem lazim yediklerme .ne onerirsiniz nasil korurum kilomu bebege kilo aldirarak?:(
Dilekceyhan Sedaizmir çok şükür yanlız değilmişim bnde verdiğim kiloları aldım sadece doğum yakın. psikolojim bzlmuştu benmi tek böleyim diye sağlıklı doğumlar🙏
Aloneanqel Dilekceyhan yok aldım şöyle. Ben 90 kg ile hamile kaldım. 83 kg ma kadar düştüm. Şimdi 85-86 gidip geliyorum 😂😂🤗
Mirayse1 HilalGuler 47 yle hamile kaldım sürekli tartıya cıkmaktan 5 yıllık fakir tartımı bozdum 😂😂😂 en son 2hafta önce 59 dum 29+4 teyim. 12kilo almısım
simaymasalim HilalGuler 29+0 dayız 27 haftalikken gitmiştim kontrole 76 kiloydum 73le hamile kaldım 71e düştüm minnak hanim kilo aliyor ama ben almıyorum bedenim hala aynı sadece göbüş büyüdü 5 6 kilo kadar aldim galiba 🤭🤗