Mymom_61 Fatma098 ayyy aynıyız 🙈🙈🙈 bende 24+3 8 kilo aldım 58 ile hamile kaldım 😬😬 bacaklarım Allah’tan inceydi kalın bacaklı olmakta geçici de olsa güzel bir duydu 😬 ama kendi bacaklarimi yeglerim tabi 🤣
Fatma098 Mymom_61 benim sadece göbüşüm oldu onun dışında hiç bir yerimde farklılık yok bacaktan hiç almamışık böyle giderse harika olur😂🥰
Birbebekbiranne HilalGuler merhaba 15. Haftadayım 52 kilo ile hamile kaldım suana kadar hiç kilo almadım
Mimii Gamze2172 bulantın veya iştahsızlık varsa kilo vermen çok normal benim böyle bir sorunum olmadığı için kilo vermedim yoksa emin ol ben de çoktan vermiş olurdum sıkma canını doktorlar zaten kontrollü kilo alımını öneriyor önemli olan bebeğinin sağlığı 😘
Gamze2172 Mimii iştahsızlık aşırı var bide kendı yaptığım yemeğı bıle yiyemıyorm ekmek çay zeytın domates sabah öğle pekmezli yoğurt ama akşam yemem hiç yok ve tek olduğum için
Mimii Gamze2172 bende çoğunlukla evde yalnızım fakat kayınvalidem ve eşim ben kendi yaptığım yemekleri yiyemiyorum diye yapıyorlar hep, sana önerim muz,yumurta, ceviz, süt, yoğurt ve kaşar peyniri tüket bebeğe kilo aldırır
Deryadeniz33 7 haftalık hamileyim aşırı yeme isteğim var biişeyler yiyiyorum ardından daha bii saat geçmeden tekrar acıkıyorum artık yemekten ben yoruldum ama karnımdan sürekli gurultu sesleri geliyo bu kadar kısa sürede acıkmam normal mi 😔
Gulenay1234 Deryadeniz33 sen beşinci altıncı ayda gör iyice iştah açılıyor 😂normal hamileyiz sonuçta dikkat ederek beslenirsen bebişe de yarar
Gezgin_annee Deryadeniz33 bende öyleyim gece uykumdan bile acıkıp uyanıyorum😏 54 le hamile kaldım bu gidişle ne olurum allah bilir🤭
Deryadeniz33 İlk gebeliğim benim onun için vücudumdaki değişimler böyle iştah açılması birden olunca insan paniğe kapılıyor 😂 demek kii herkesde var bu iştah açıklığı 😂
Gulenay1234 Deryadeniz33 benim de ilk gebelik korkma adı üstünde bi canlı var içimizde kilo almamız çok normal 😂