HilalGuler KAÇ HAFTANIZDA KAÇ KİLOSUNUZ 😂 HADİ SÖYLESEYİN GÖZÜMÜ KAPATACAĞIM BAKMIYORUM 😂😍 54+4, 10 kilo aldım 😑😥
Hanz HilalGuler 54+4 degil dimi canım 🤦🏻♀️ 34+0 58 hamile kaldım suan 70 kiloyum doktor gayet iyi dedi ama bilmiyorum bana cok geliyor 😂
HilalGuler Hanz kız 24 yazacaktim pardon 😂😂 ay bende 52 yle hamile kaldım 62 yım banada çok geliyor ya
aselelif06 -gulbuhur95 47yle hamile kaldım şuan 32 hftalıgım 30 da en son 57 kiloydum. İnşallah daha cok alırım
hilal-a HilalGuler canım kaç ile hamile kaldın biraz çok almışsın yediğin için mi alıyorsun şeker falan olabilir mi yanlış anlama hani çok almışsın derken kırma amacıyla kesinlikle demiyorum
Mymom_61 Fatma098 ayyy aynıyız 🙈🙈🙈 bende 24+3 8 kilo aldım 58 ile hamile kaldım 😬😬 bacaklarım Allah’tan inceydi kalın bacaklı olmakta geçici de olsa güzel bir duydu 😬 ama kendi bacaklarimi yeglerim tabi 🤣
denizanasi1 28 haftalığız, 60 ile hamile kaldım 67 kiloyum. Ekmek yememeye çalışıyorum, yemeği kaşıkla yiyorum. Daha çok meyve, kuruyemiş, yoğurt, peynir, süt tüketiyorum. Hem bana hem bebeğime yararlı şeyler yemeye çalışıyorum inşallah
Dilekceyhan Sedaizmir çok şükür yanlız değilmişim bnde verdiğim kiloları aldım sadece doğum yakın. psikolojim bzlmuştu benmi tek böleyim diye sağlıklı doğumlar🙏