Tahinpekmezim Papatyali cok pahaliymis iki tane eczaneye sordum doktorada daniscsm eger okeylerde onlardan alcam 😀
Sezen07 Dyg28 lierac aldım ve uni baby vazelin daha karnım bile çıkmadı doğru düzgün o yüzden daha başlamadım ama bu hafta başlıcam kullanmaya lierac bi kere kullandım hiç yagsi hiç yok o hoşuma gitti
Arya92 Ben herşey sürüyorum bebeyagi+zeytinyağı+badem yağı Vazelin Hindistan cevizi yağı Mustela Bunlari kafama göre o gün hangisini sürmek istersem onu sürüyorum.tek bir kreme bağlı kalmamak lazım.bir de bol su.catlayacagin varsa naparsan yap catlarsin diyorlar
Nisanuur Dyg28 badem yağı kullanıyorum bende, sadece karın bölgeme sürüyordum bacaklarımda çatlama olmuş maalesef, 35 haftalığız karnımda olmadı ama şimdiden sonra olursa bilemiyorum
Melody 🧟♀️ ahh şu çatlaklar 28 +3 deyim karnımın altından çatladım hafiften hem acıyor hem moralimi bozuyor gebeliğin 2 bucuk ayından itibaren mustela kullandım 2 bucuk şişe bitti çatladım ve hergün sabah akşam masaj yapatak sürdüm şimdi hem lierac hem mustela hem bebe yağı yani aklınıza ne geliyor ise malesef 😞 sonuç çatladım lr nin oluşan çatlaklar için setini duydum işe yarar olarak doğumdan sonra umarım işe yarar sanırım vctn elastik yapısıyla ilgili ne yaparsan yap olucaksa olur diyolar bana ben en aza indirmek için kullanıyorum umarım çok kötü olmaz 🌸🤰🏻
Nebiyeee Ayy catlak demeyin 31.haftadayim salak gibi onlemimi almadim once şu an da kanrimda kirmizi kirmkzi catlaklar oldu ve acayip kasiniyo