Dyg28 Ben daha 17. Haftamdayim ve cok catladim Suan icin basen ve bacaklarimda baya catlak var.Sadece badem yagi kullaniyorum.Esim daha gormedi catlaklarimi onun yaninda soyunmamaya özen gösteriyorum.Cok mutsuzum bu yuzden yardim edin kizlar siz neler yapiyorsunuz? Benim gibi cok catlayan var mi simdiden? 😔
Tarcininannesi Dyg28 zeytinyağı çok iyi geliyomuş kullananlar tavsiye etti,,bazılarında kıllanma yapabiliyomuş badem yağı...ben de zeytinyağı sürüyorum...ama aslında çatlak oluşmadan sürmek gerekliymiş...ben de geç kalanlardanım malesef🙁(
Dogaturac Dyg28 Doğumdan sonra LR’ın çatlak izlerini yok eden bir kremi varmış ne derece etkili bilmiyorum aklında bulunsun canım. Ben de 18. Haftamdayım 1 aydır lieracı her gün sürüyorum şimdilik bir şey yok
ggzmkrcc Dyg28 ben 13. Haftada basladım lierac kullanmaya bir de vazelin sürüyorum henuz catlagım yok 35. Haftam
Seldaderin 33 reyim henüz çatlamadım ama cildim çok kuru her an başlayabilir kilo aldığım bir dönemde kalçalarda çatlak oluşmuştu ama gebelikte olmadı şimdilik.Lierac kullanıyorum günde 2 ye çıkardım 1 haftadır ve de Bebek yağını da ek olarak sürmeyece başladım
Zinnire Seldaderin lireal eczanedemi satiliyor acaba ve fiyati neydi ? Chicco liteway bence kesinlikle
Seldaderin Zinnire ben internetten hepsiburadadan aldım 2. Alışım İnan’ın fiyatını hatırlamıyorum ama internette bulduğum en uygun fiyata almıştım
Cicianne Benim ilk gebeliğimden kalma çatlaklarım var zeytin yağı kullanmıştım hiç bir işe yaramadı şimdi ikinci hamileliğim yeni çatlaklar oluşmaya başladı şimdi de lierac kullanıyorum ama bakalım işe yarayacakmı. Çatladıktan sonra tek çare doğumdan sonra lazerle çatlak tedavisi sanırım ben böyle düşünüyorum çünkü insanın özgüveni kayboluyor..
tuubadem Cicianne bn ilk gebeliğim de kullandm lierac baya da oahalı ama bi işe yaramadı çatlaklarm oldu çk da düzenli kullandm..bu çatlaklar genetik demişti doktorum annende çok olduysa sn de de olur demişti
Ayzamom Dyg28 . 12. Haftadan beri lierac ve gratisden aldigim hindistan cevizi yagini duzenli olarak kullaniyorum. 35. Haftadayim cok sukur catlagim yok. Tavsiye ederim☺
Naciye Eczanede çalışıyorum zade vital karın çatlaklar için cocoline yağ karışımı krem mükemmel fiyatı da uygun çok güzel nemli tutuyor bir kere deneyin
Papatyali 14+6yız kızlar başlamadım ben bişey sürmeye başlasam mı ? zeytinyağı ve vazelin kullanmayı düşünüyorum da kullananlar nasıl kullanıyorsunuz sürdükten sonra çamaşıra bulaşıyor mu nasıl kullanıcam 😕🤔
Glitter Papatyali doktorum 13. Haftadan itibaren lierac kullanabilirsin dedi ama ben ilk ogrendigim andan beri nemlendirmek icin hindistan cevizi yagi kullaniyorum. Vazelin kullanmamalisin cunku petrolden elde ediliyor, ayni bebe yagi gibi
Tahinpekmezim Papatyali her halükarda killi bi bayanim ☺️ Oyuzden tatli badem yagi kullanmayi dusunuyorum. Sanki daha masum geliyor. Zeytin yagida olabilir ayrica simdiden karnim cikmasada goyus bolgesi ve karnim vucudum hep kasiniyor anlayamadim 🤔