hanibazen Kızlar helal olsun hamilelik zaten garip bir psikolojiyken bunu küçük yaşta göğüslüyo olmak takdirlik bence süpersiniz 🥳
Elifsu63 Beyza_serkan ay cok guzel ucuz annesi olmak ben simdiden heycanlandim nasil olucak goende sanki ben hamileyim 🤭🤭
Reyyhan efsa96 23 yaşındayım 1 buuck yaşında kizim var 2 gun sonra nasipse 2. Kizima kavuşuyorum 😍🌸🤲🥰
edaozcan13 efsa96 20 yaşındayım 6. Haftamıza girdik hayırlısıyla bu arada allah sağ salım kücağına alamayı nasip etsin 🥰🙏
seldaas Maşallah kızlar ne cesaret Mayıs’ta 26 yaşıma giricem 5 haftalık hamileyim erken mi diyordum 🙊😄
ikincikezanne_ Bireylulmasali ahahaha bayıldım buna ben de 30 yaşındayım 26 haftalık gebeyim en genç bizleriz bence 😂
koalababy efsa96 33 yaşındayım 32 haftalık hamileyim haftaya inş 33.33 olcaz 😂 kartlaştım diye belirtmek istedim 😂 şanslısınız genç anneler Allah saglıkla kavuşmayı nasip etsin 🙏🏻
Fndglc efsa96 19 yaşındayım 33 haftalık hamileyim kızımı bekliyorum heyecanla 🙈 Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hepiniz sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah 😘