crescent_ Edadncl55 adamın o esnada çişi falan mı geldi?? bu nedir Allah aşkına. keşke o an tepki gösterseydiniz. ödemeseydiniz ücreti de. bu kadar kısa süre mümkün değil.. hiç vakit kaybetmeden soruşturun, arayın hakkınızı. gerekirse tekrar ve ücretsiz baksın
Nuray23 Edadncl55 tovbe ya benim normal kontrollerim bile en az 15 dk oluyor. Bence sikayet edin. Adi ustundr detayli 4 dk da neye bakmista saglikli oldugunu hemen gormus. Butun organlarinin tek tek incelenmesi lazim bastan ayaga kadar herseyiyle.
Eceee7 Edadncl55 biz 11.37 de girmiştik 12.30 u geçiyordu çıktığımız ama perinatologtu bizimkisi 4 dk normal ultrason bile olmaz saka gibi
black8 Edadncl55 ciddi misiniz ya 😳 kız çocuğuysa rahminden tutun da bebeğin kalp kapakçıklarına kadar tek tek bakılıyor. Nasıl 4 dakika sürdü, hastane yönetimine şikayet edin öncelikle çözüm bulmakta yetersiz kalırlarsa Sağlık Bakanlığı’na yazın bence
aysenurbahadir Edadncl55 bence de şikayet edin 🤦 ben gittiğimde organlara kan akışına damarlarda ki bir değere baktılar tek tek parmaklarını bile saydı gittiğim doktor
CitLemBik 4 dk da gercekten bebek iyi sagligi yerinde diyip bitirmesi tuhaf olmuş. O an itiraz etseydiniz ne cevap vericekti acaba doktor şuan cok merak ettim. Bizde girdik detayliya bi 30 dk kadar inceledi tum organlarina damarlarina anneden bebege giden kan akisisina sadece kalp yapisini bi 10 dk incelemistir rahat sonrasinda biraz yuruyus yapip gel tekrar bakicam dedi mesela ben 30 dk tempolu yuruyus yapip gittim kalbine ve diger organlarina tekrar bakip raporumu verdi yani o kadar uzun surdu ki ben cok memnun kalmıştım aklimda hicbir soru isareti birakmamisti. Bu arada gittigim doktorun uzmanlik alani perinatologtu.
Zeynep_99 Edadncl55 bende hakkını ara canım parayı es geçtim orda minik mucize var nasıl 4 dakikada bitirebiliyor siz hangi hastaneye gittiniz
Purpura26 Edadncl55 Valla devlet hastanesinde bile normal muayene 5 dakka sürüyor canım. İyi yapmışsın boşver başka yere gidersin için rahat eder
umyahsn1010 tatlissannee hangi doktora gidiyosun normal muayene için. Doğumu da orda mı yapacaksın bende Balıkesirliyim ama Adıyaman da oturuyoruz şuan. Doğumu orda yapmayı planlıyoruz ailem yanımda olabilsin diye ama. Bilgi verir misiniz rica etsem
tatlissannee umyahsn1010 Altuğ Bağcı doktorumun adı nasipse orada yapacağım doğumuda sezeryan düşünüyorum bazı nedenlerimden dolayı nasip tabiki. Ben memnunum hem doktorumdan hem hastaneden hemşireleri falan çok iyiler gördüğüm kadarıyla kan alanlarla falan çok güzel anlaşıyorum inşallah doğumdada böyle olur😊
roserosey Edadncl55 Minumum 30-45 dk sürmesi gerekirdi, benim 1 saat sürdü. Detaylı taramada bakılması gereken organların süresi 4 dakika olması imkansız . Tek bir organı bile 4 dakikada inceleyemez . Şikayet edip paranızı geri alın 🌸
momteacher Edadncl55 vakit geçirmeden başka birine gidin canım öle detaylı mı olur,o 4sk da yapanı da şikayet edin bence. Damar damar herşeyine bakılıyor olurmu öle şey, en az yarımsaat 45dk sürer, bzmki 1 saat sürmüştü
Selin48 Meryemkale kızlar ayrıntılı ultrason a doktor mu gönderiyor yoksa siz mi randevu felan alıyorsunuz
umyahsn1010 tatlissannee inşaAllah canım. Geçen izne geldiğimizde bi fikrim bi doktora randevu aldim ama covid 19 nöbeti varmış randevum iptal oldu iki üç doktora sorduk muayene eder misiniz diye kimse almadı randevuları doluymuş diye. Mehmet bey vardı kır saçlı o kabul etmedi birazda azarladı sanki bnm suçummuş gibi. Randevu alıp gitmişiz sonuçta. Bi fikrim yoktu teşekkür ederim. İnşaAllah bende 8.ayımda bi problemim olmazsa 12saatlik yolculuk yapmamda memlekete gelip yapmak istiyorum. Bakalım inşaAllah 😇🙏 tekrardan teşekkür ederim size 😇