Miumiu benim de dişim taa hamileliğimin başından beri hassastı. Sıcak soğuk hassaslığı doktorumla görüştük 4. Aydan sonra yaptırmaya karar vermiştik. Derken benim bi anda ağrım başladı felaketti. Doktoruma haber edip diş hekimine gittim. Muayene etti. Zaten büyük bir dolguydu. Yeniden dolgu yapamam dolguda bi hasar yok. Kanal tedavisi yapmamız lazım dedi. Ama doktorun izin vermezse mecbur iltihaplanmasın diye antibiyotik kullanmalısın doğumdan sonra tedavi edebiliriz ancak dedi. Ama o da çok uzun bir süreç seni de bebeğini de yıpratır dedi Doktoruma gönderdi beni. Röntgen diş hekimim de doktorum da önermedi. Gittim konuştuk doğuma kadar o ağrıyı ölsem çekemezdim zaten ki doktor da stresin haliyle bebeğe de yansıyacak o yüzden en temiz şekilde bu ağrıdan kurtulman gerek dedi. İmzasını aldım hangi anesteziyi kullanmam gerektiğini falan yazdı. Geri doktora gittim. Sağolsun hamileyim ağrım var diye programı dolu olmasına rağmen randevusunu iptal edip beni aldı. Üç haftalık bi tedavi uygulandı. Ama sadece ilk hafta anestezi kullanıldı. Yani sadece bir kez. O da zaten doktorumun önerdiği türdendi. Diş hekimi de sağolsun içimi çok rahatlattı çok titiz çalıştı. Şu an iki hafta oldu tedavim biteli gayet memnunum. Eğer doktorunuz izin veriyorsa kesinlikle diş tedavisi aksatılmamalı bence.