mucizebebek35 Merhabalar ben dün çok kusuyordum acile gittim serum verdiler serumdan sonra midem bulanmadı ilk gebeliğim korkuyorum bebeğime birşey mi oldu aceba birden kesildi mide bulantısı hamilelikte serum taktıran var mı
Esraa11 mucizebebek35 zaten mide bulantını almak için takılıyor bitanem hiç korkma seni rahatlatmak için o ben 3 gün hastane de yattım verdiler bi daha da olmadı bulantım arada ögürme gibi oluyor kusma vs yok
Duygugonc mucizebebek35 ben hamileliğinin 5.ayına kadar serumlarla geçirdim hiç bir şey yemedim 3 ay boyunca su bile içemedim günde 2 serum taktırıyordum biri evde biri hastanede bebeğim şuan 8 aylık ve durumu gayet sağlıklı iyi o yüzden hiç korkma
baby3_ mucizebebek35 canım için rahat olsun hastaneden neden sana yanlış dokunan olmadık birşey yapsınlar ki. Güven içini ferah tut
mucizebebek35 Esraa11 tamam canım çok sağol ya hiç olmayınca korktum birşey mi oldu aceba dedim ilk olunca bilmiyorsun en ufak birşey bile kafana takılıyor
Ays0 Dün gece ben de serum taktırdım bulantı için ama o an azaldı sonrası yine aç. Sabahda midem boş olduğu için sarı safra çıkardım ama biraz azaldı bulantım. Çok geçmiş olsun 💕
mucizebebek35 Ays0 Çok teşekkür ederim canım inşallah geçer mide bulantısı herşey yolunda gider sağ Salim kucağımıza alırız inşallah hepimiz
mucizebebek35 Duygugonc masallah canım tamam çok sağol ilk defa taktırdım bide mide bulantısı kesilince korktum
baby3_ mucizebebek35 size takılan serum ya tansiyon düşüklüğüne bağlı tuzlu su olan izotoniktir yada şekeriniz düşükse dekstroz dür. Mide bulantısı kusma ile yapılan izotoniktir. Hiçbirşey olmaz. İnsanlar bu süreçte antidepresana devam ediyor içiniz rahat olsun ☺️