Melikeadiguzell Merhaba demir ilacı olarak ferrum hausmann fort kullanan var mı mide bulantısı yapıyor mu ?
Gokceeebade Melikeadiguzell ben kullanmıştım ilk aylarda beni mahvetmişti hemen değiştirdim, doktoruna söyle değiştirsin çok ağır geliyor o ilaç
Mommmyyy Melikeadiguzell beni de kabız etmişti gyno ferro sanol a geçtim gece yatmadan içiyorum yan etkisi olmuyor
ozgeya Melikeadiguzell gece yatarken içiriyordu doktorum midem bulandığı için. Ben çok kusan bir hamileydim ama. O yüzden rahatsız eden ilaçları gece yatmadan içip yatıyordum. O zaman sıkıntı yaşamadım.
Melikeadiguzell Gokceeebade İlk defa yarın kullanıp bi denicem zaten mide bulantım beni bitiriyo bide onu içersem😑Deneyeyim kötü bi etki yaratırsa değiştirmesini söylerim Sağ ol 🌸
pol34 Melikeadiguzell devam ettim sonra düzeliyor bünye ama 2-3 hafta gerçekten berbat geçti eğer yakın zamanda gidecekseniz doktora değiştirin ben 1 ay sonra gitmiştim
Melikeadiguzell ozgeya Benimde aşırı mide bulantim ve kusma oluyo deneyip gözlemlicem Allah yardımcımız olsun inşallah
gulsahgul26 Gynoferon kullanmanı tavsiye ederim doktorunada sor bunu bende ilaçlara karşı hassas biriyim bi yan etksini görmedm
gozde_arel Melikeadiguzell sabah tok içiyorum ne kabız yaptı ne bulantı. Başta yaptı uzun süre içmedim yeni basladim
Ebb Aç karnına içersen felaket bulantı yapar. Kabızlık her demir ilacı yapıyor. Sabahları c vitamini ile içersen sıkıntı yaşamazsın. Ömrüm kan ilacı kullanmakla geçti
Zehraus Melikeadiguzell ben gece yatmadan içiyorum henüz hiç rahatsız etmedi iki üç haftadır kullanıyorum
Melikeadiguzell Zehraus Doktor mu soyledi peki gece içmenizi ? Bende mi oyle yapsam😑Mide bulantısı korkulu rüyam oldu çünkü