Serapveminikleri 1PrensAnnesi aynen mantıklı cnm Dr la da konuş ötesi nedenini sor e nsbizdan bakabilirsin sonuçlarına aslında biz öyle takip ediyorduk🙏
1PrensAnnesi Serapveminikleri aynen bende öyle bakıyorum takılan ilaç serum uygulanan herşeyi ordan görüyorum entübe edildiğini bile oradan gördüm ilk sonra doktor açıkladı sağol bilgilerin için dilerim benim canımda çıkar oradan sağlıkla
Serapveminikleri 1PrensAnnesi inşallah kuzum hiç korkma Allah’ın izniyle sağ salim çıkacak kaç haftalık doğdu 🥰
Seevilayyy 1PrensAnnesi e nabızda nerede görünüyor acaba sonuçlar. Ben sadece ultrason sonucunu görebiliyorum
1PrensAnnesi Seevilayyy hastane ve doktor adı yazan yere tıklıyorum işlemlerim yazan yerde yapılan herşey yazıyor
1PrensAnnesi Serapveminikleri zaten bu haftada bu kadar kötülemesine şaşkın doktor bazı bebek 40haftada doğar yine girer kuvöze sizinkide onlardan diyo
Serapveminikleri 1PrensAnnesi Ne alaka cnm söylemesi lazım tedavi ama ne tedavisi diye bize en ince ayrintisini anlatirlardi
1PrensAnnesi Serapveminikleri bize net bilgi asla verilmiyo yenidoğan grubu net olamıyo 5dk da çok değişim oluyo filan diyo
Serapveminikleri 1PrensAnnesi tamamda o 5 dk da bile ne olsa söylenmesi laizm kızım fakülte hastanesinde olmasına rağmen bana her bilgiyi verirlerdi kullandıkları ilaçlara kadar hatta hastanede kaldığım zaman gece bile Dr bana moral olsun diye anlatırdı 🙄
1PrensAnnesi Seevilayyy bebeğin kimliği çıktıysa çocuğun ekranından yoksada sizin ekranınızdan direkt bakılıyo isterseniz internete yazın belki vardır tarifi