Elifff25 5+4 üm de iki hafta sonra gel dedi zaman geçmiyor 🙊 sizler ne zaman kalp atışını duydunuz😍😍😍
Hamileyim-mutluyum Elifff25 ben 12 haftada duydum ilk çünkü diğer doktorum gördük dinlemeye gerek yok dedi zaten doktorumu değiştirdim hiç memnun kalmadım diğer doktora gidene kadar 12 haftalık oldu şimdi çok şükür 25 haftadayız
Greyfurt Haftamda duymuştum kimileri daha geç duyuyor canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah cümleye. Hayırlı olsun bu arada kuzucuğun🤗🤗
Slmylmz 7 haftalıkken dinledik🤗 hamile olduğumu öğrendiğimde bile duygulanmamıştım gözüm dolmamıştı ama o kalp atışını duyunca çok duygulandım ağlamaklı olmuştum 🥺🥺
Elifff25 Slmylmz yaa 😍 bende iki kez kimyasal gebelik geçirdim bu gebelikte keseyi çok şükür gördüm ve hiç bişey hissetmiyorum yada korkuyorum bilmiyorum inşAllah kalp atışını duymak nasip olur🙏🏻
Slmylmz Elifff25 o kalp atışını duymak gerçekten hayatımda yaşadığım en duygusal andı 😊inşallah sizde bebeğinizin kalp atışını en kısa sürede duyarsınız 🤲🏻😘insan kucağına almadan daha anne olduğunu anlıyor o zaman 😊
BusrAlpay_34 Elifff25 6.haftada gittim zor duyduk alttan muayene de duyduk ancak daha küçük oldugu için
BusrAlpay_34 Elifff25 bekle canm bebek buyudukçe daha ıyı net duyuluyor bız karından duyamadık ben çok üzülmüştüm