Aliasafmoms canım bende 32.haftama girecem inşallah bu hafta kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek ona göre 33.haftama yakın başlayacam yıkamaya ütülemeye.Ben bir kaç hastane çıkışı aldım ama bana 10’luların içindeki çoğu şey battaniye falan gereksiz geldiği için hep 5’li aldım.Normal giyebileceği zıbınlar ve alt üst takımlar aldım hep sağ olsun görümcem yurt dışında oda geçen gün bir sürü zıbın,takım, tulum,önlük,şapka,müslin tarzı şeyler göndermiş o yüzden kıyafet almayı düşünmüyorum artık.Bir kaç tane battaniye aldım çünkü o sürekli kullanılacak bir şey ilerleyen zamanlarda bile kullanılır.Kundak aldım 2 tane.Yine ateş ölçer falan görümcem almış onuda hallettim ben bebek arabası almayı düşünmüyordum onu şu an sadece puset alacaktım ama o ikisinide halletmiş sağ olsun bende küvet seti ve babynest aldım geçenlerde.🤗 Yani tayinci olduğum için oda yapmayı düşünmüyorum sadece artık kişisel şeyleri kaldı şampuan vs.Birde beşik alıcam onun içindeki şeyleri falanda annem halletmiş zaten.Yani açıkçası ben her şeyi zamanı gelince yapma taraftarıyım atıyorum şimdi alıpta bir yaşına kadar kullanmayacağı bir şeyi ortalıkta yıpratmak istemem.