canimoglum1 gulcnnsflu6363 eşim hep çekiyo canım eğer eşin yoksa yanında sen çekersin yasak değil sonuçta ekranı çekeceksin karışmaya hakkı yok hem ses kaydıda yapmış olursun
Bgs gulcnnsflu6363 benim kendi doktorum ilk kontrolümden beri videoya çek dedi. telefonun hazırsa başlıyorum ultrasona deyip öyle başlıyor.
MelikeD gulcnnsflu6363 ben de adanayım. Özel hastaneye gidiyorum eşim de yanımda geliyor ve doktor her seferinde izin veriyor video çekiyor eşim :)
-mercimek- gulcnnsflu6363 ben her kontrole gittiğimde eşimi içeri almıyorlar pandemiden dolayı o yüzden bütün kontrollerimde doktorumun asistanından rica ediyorum o da baştan sona kadar videoya çekiyor sağ olsun. Asistandan rica edebilirsiniz 🥰
rumeysalbayrakaya Benim doktorum muayenenin başından sonuna kadar olan kısmını kendi cihazından kaydedip direkt benim flash belleğime atıyor. Demek ki doktordan doktora veya hastaneye göre değişiyor ama bunlar güzel anılar insan elinde olsun istiyor 🤷🏻♀️
gulcnnsflu6363 rumeysalbayrakaya aynn öyle vala simdi pandemide var esleri iceri almiyorlar es te dolayisiyla onu girmedigi icin cok babalik hissine kapilmioyor ben oyle dusunuyorum esim ilk kizimda heycanlirdi kalp atisinda falan duygulanirdi benim cektigimi etigimi iyi bilirdi şimdi ise sen gir çık dio hamile değilimmis hibi davranio ona hissetirmem lazim
gulcnnsflu6363 rumeysalbayrakaya aynn öyle vala simdi pandemide var esleri iceri almiyorlar es te dolayisiyla onu girmedigi icin cok babalik hissine kapilmioyor ben oyle dusunuyorum esim ilk kizimda heycanlirdi kalp atisinda falan duygulanirdi benim cektigimi etigimi iyi bilirdi şimdi ise sen gir çık dio hamile değilimmis hibi davranio ona hissetirmem lazim
_Elifffffff_ Özelle devlet arasında sorun olur mu bilmiyorum ama ben özele gidiyorum doktorum izin veriyor:)
gmzcvk gulcnnsflu6363 ben de hamileligim boyunca tum kontrollerimi videoya cekip sonradan esime izletmistim bir sknti olmuyor
gulcnnsflu6363 maviruya ya aklima takildi ceen varmi yasakmi degilmi bi arkadasin doktoru cekme radyason yapıyor telf acma demis