Buraya 2-3 hafta önce oğlumun karnımda farkedilen sıkıntılarını anlatmıştım sıvı birikimi,intermisferik kist,vücudunda 2 tane safra kesesi olması,ve beynindeki corpus callozum kemiğinin az gelişmesi yavrumun 2-3 hafta vücudu küçük olması… daha önce hiç bunları bir arada yaşayan oldu mu bilmiyorum Şuan 34+3 günlüğüz aylar öncesi amniyotik sıvı aldırdım temiz çıktı kordonsenteze cesaret edemedim düşük tehlikesi yüksek diye En son 2 gün önce gittim Perinatoloji doktoruma bu seferde bağırsaklarında parlama olduğunu söyledi,beynindeki kist 11 mm ye kadar büyümüş 2 hafta önce gittiğimde 9mm’di.sıvı miktarı her gidişimde azalıp yükseliyor yine yükseliş vardı Kemiği hala gelişim göstermemiş hala 2 adet safra kesesi var birde üstüne bağırsak eklendi ama beni en çok üzen durum 34 haftalıkken gittiğimde 2 gün öncesi bebeğin ortalaması 29-30 haftaya uyumlu olmasıydı 2 hafta önce 32 haftalıkken gittiğimde 1368 kiloydu 34 haftalıkken 1521 kilo olmuş doktor bana gelişim gerilinin daha fazla arttığını söyledi ben zannettimki doğduğunda küçük doğar gibi ama öyle değilmiş malesef anne karnında ani kayıplara sebep olabiliyormuş o yüzden 6 gün sonrasına tekrar gel haftada bir kontrol edicez bundan sonra dedi amniyotik sıvı temiz çıkmıştı ama birsürü sendrom çeşidi varmış doktor büyük ihtimal bir sendromu Var bundan dolayı organlarına ve vücudunun gelişimine kilo almasına vuruyor dedi nolur dua edin 4 aydır ne yaşadığımı bir ben biliyorum bir Rabbim biliyor..🥺💔