Aras21- Bebeği ters olupta dönen var mi acaba on ikinci haftadan beri ters pozisyon da suan 25 inçi haftadaydım hala dönmedi basına ole bir durum gelen var mi ?
Psydn Aras21- benim de 31 haftaya kadar ters di Şubat 2 de gidicem kontrole doğum anına kadar sıkıntı olmuyor döner diyorlar doktor dönmezse eğer sezaryan oluyormuş ayaklarını uzat dinlen bolca
Selimegzoglu Aras21- daha çok erken çok döner bebiş 😊 benim 27 başı aşağıdaydı 32 de yukarıdaydı 35 de tekrar aşağıda 😀
Ortmenanne16 Aras21- 28de döndü benim bu blogda 35te dönen bebek bile gördüm hiç kafana takma bunu 💐💐
Aras21- Psydn ayyy bu bebisler yok mu bebisler doğru pozisyon varken neden ters durursun yanı 😊😊 işte bende normal Doğum çok istiyorum o yüzden hep dua ediyorum insallah döner diye
Aras21- Selimegzoglu keyfe bak ya bi öyle bir böyle insallah gönlünüze göre olur her şey döner sizin bebisiniz de 😊😊
Aras21- Ortmenanne16 doktorda döner dedi ama hep ayni yere tekme atıyor ben diyorum ters olmayı çok sevdi herhalde hep ayni yerde 😊😊
Aras21- SILA--123 insallah döner bebis ya bazen Doğum anında bile dönüyormuş ama bilmiyorum ki ister istemez düşünüyor insan 😊
SILA--123 Aras21- annem benfe normal yapicakken masada dönmem ve kalp atisimi duyamiyolarmis megersem ters dondugum icin 😂
Merve6521 Gull_94 benimde 12. Haftadan 25. Haftaya kadar tersti sonra doktor dönmüş dedi neyseki 😊 şimdi 27 olduk yan duruyor sanırım dönüyorlar yani korkma canım benim doktor %90 döner demişti zaten
sagsbry Aras21- canım zaten 28 den sonra dönüyor bebekler 😅 bu zamana kadar ters durması normal bundan sonra hala ters durmaya devam ederse problem var demek ☺️