Ebrununbebe archerwoman 13 haftalığım canım doktor bi kız gibi dedi ama net değilim haftaya bakalım dedi ☺️☺️ tamam belli olunca etiketlerim 😘
archerwoman Ebrununbebe ben de hep göremiyorum ama kendimde de sende de nubu belli Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin doktor bana da erkek gibi dedi ama bence net bakmadı göremedi ben kız hissediyorum 🥰
gulcnnsflu6363 archerwoman benim sorum olacakto koviten dolayi esler iceri muaneye giremiyorya bende diyorum doktoruma deaem video falan alsam bisi olurmu desem bisi derlermi tiktokta milet hep ultrasyonunu video çekmiş kizarlarmi acaba
archerwoman gulcnnsflu6363 devlet hastanesiyse eğer kibar bi dille ben çok merak ediyorum fotoğraf video çekebilir miyim diye rica edin belki kabul ederler 😊
Ebrununbebe archerwoman yok kız özele gidiom doktor baktı baktı baktı aaaa muallakta kaldım dedi baktı baktı 😂😂 kız sanki dedi kız gibi ama bi çıkıntı var kordon olabilir dedi haftaya bakalım dedi ☺️
archerwoman gulcnnsflu6363 özelde kesin izin verirler canım fotoğraf da vermeleri gerek bendemuayenehaneye gidiyorum eşim girdi bi kere yanımda
archerwoman Gulsen4224 yorumunuz için teşekkür ederim doktorum da böyle dedi ama belli de değil dedi 😊 siz de nuba dayanarak mı yorum yapıyorsunuz
archerwoman Gulsen4224 canım merhaba sana sormuştum erkek demiştin bildin 🥰oğlum olacağını öğrendim düünn 🧿❤️❤️❤️
Berfin3 Nasil anliyorsunuz ya burdan helal olsun gercekten ben hic anlamam bebegi zor görüyorum kaldı cinsiyeti 😄
archerwoman Berfin3 ben hepsinde değil ama bazılarında nubu fark edebiliyorum nub kalçaya göre hafif yukarıysa erkek paralelse kız ama her fotoda göremiyorum tabi yeni öğrendim 😅
Gulsen4224 archerwoman ewt nub kemik yapısına göre cnm😍sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🤲🏻😇
archerwoman gulcnnsflu6363 hastanenin kuralları öyledir onu bilemem benim doktorum izin veriyor mesela Ama madem girilmesine izin vermiyor fotoğraf da vermek zorunda videoya da izin vermek zorunda bence toplama kampı mı bu ne sıkılık 🤣
archerwoman FatmanurSancak yok hayır henüz bi hastaneye kaydolmadım doktorun muayenehanesi var oraya gidiyorum doğum yaklaşınca doktorun anlaşmalı 4 hastanesi var onlardan birini seçeceğim inşallah 😊
gulcnnsflu6363 archerwoman aynn iste bende istiyecem verir bazıları kizarmjs radyasyon saçıyor yasak yazilari yaziomus a 4 kagidina