Msydn6 Atii canım cinsellik niye etiketledin 😂 benim bir oğlum var ertuğrul şimdi ikinci oğlan geliyor onada metehan düşünüyoruz bakalım
YaseminBatrk Bende oğluma hamileyim inş . göktuğ Talha koymayı düşünüyoruz nasipse 🥰 diğer isim olarak Alperen, yiğit Alp , düşünmüştük.
esraizmirli YaseminBatrk yaaa benim eşimde Göktuğ istiyor bende yanına din açısından anlam açısından güzel bir isim koyalım dedim talhayı düşündük ama kime söylesem uymuyor sanki diyolar😂
B-P-R Atii oğlumun ismi Poyraz aşırı yaramaz koymayın derim 😬 Kayra ve Hazar ismi Kulağa hoş geliyor gibi
YaseminBatrk esraizmirli kimseye göre koyma canım sen istersen eşin isterse iş bitmiştir ☺️ Biz çok yakıştırdık Talha anlamlı çok güzel bir isim
esraizmirli YaseminBatrk Göktuğ Taha dedik en son talha da zor göktuğda tek başına zor isimler sanki ama tam karar veremedik🥰
YaseminBatrk esraizmirli biz de taha yı düşündüm ama şimdi özellikle yaşlılar taha diyemez talha derler diye demiştik bir de Talha isminin anlamı çok güzel
pptya01 Bizim veysel olcak. Kayınpederimin adı. İsim de herkese göre göreceli bişi sana güzel bana çirkin ama bence önemli olan türkçe karakter olmasa iyi olur benim adımda var maalesef