Öncelikle herkese hayırlı günler. 😊😊💐
Umarım,herkes iyidir. Hasta olanlara Rabbim acil şifalar versin inşaAllah, doğum yapacak annelerimize de tek avazda doğurmayı nasip etsin.
Bir ay oldu, yazamadım ama bugüne nasipmiş.
Doğum gerçekten de çok mucizevi bir olay imiş. Rabbim bunun sabrını da,cesaretini de veriyor insana.
26 Aralık ’ta sabahtan hafif ağrım vardı. Hastaneye gittik. Doktor muayene sonrasında doğum başlamış dedi ama açılmam 1,5 cm var ya da yok. Bu yüzden epey bekledik. Üstüme mavi bir ameliyat önlüğü verilerek ayrı bir odaya alındım.Akşama doğru birkaç müdahale yapıldı. Geceye doğru sancılarım da,açılmam da iyice arttı. Ölüyorum,dedim. Sanki gittim,geldim. Benden önce 14 -15 doğum da olmuştu. Bir an doğuramayacağım ,dedim ve normal doğumdan vazgeçmeyi de düşündüm ama sonra bu kadar çektim,değmez diye düşündüm ve sonunda kızım 04.30 ’da dünyaya gözlerini açtı. Kucağıma verdiler sonrasında ki o his, çok muhteşemdi. Çok şükür, dedim. Rabbim verdiğin bu mucizeye bin şükür. Rabbim isteyen ve bakabilecek herkese nasip etsin InsaAllah bu müjdeyi; yar ve yardımcınız olsun insaAllah. Bana orada yardım eden ebe,hemşire, doktor herkesten Allah razı olsun. Çok ilgilendiler benimle. Teşekkür ederim tüm çalışanlara ,işleri çok zor gerçekten.
Bunu da yazıp çıkıyorum. Hepinize çok teşekkür ederim bilgileriniz için,motive edici yorumlarınız için. Allah hepinizden razı olsun. Hakkınızı helal edin. Varsa benim de helal olsun. Son olarak da bu uygulamayı yapan kimse çok teşekkür ederim. İyiki böyle bir platform oluşturuldu da,bir araya geldik.
Kendinize çok dikkat edin . Allah’a emanet olun. 🦋🤲🤲🤲😊😊 🤗