Atesbeyinannesi deniz22 Hayır canım sadece ultrasonla bebeğe bakıyorlar ense kalınlığı ve buruna bir de senden normal kan alıyorlar bu testler bazıları için gereksiz diyorlar ama doktorlar genelde yapılması taraftarı çünkü bebeğin down sendromu olup olmadığı belli oluyor o yüzden korkmadan yaptır 🥰
Atesbeyinannesi deniz22 Ben 18+3te öğrendim canım ama bizim bebiş biraz nazlıydı kordonu aldı önüne göstermedi bir türlü 😅😅
Asil_Egem deniz22 ilk haftalarda biraz adet ağrısı gibi oluyordu ama yine birşey yoktu şimdi de arada midem çok bulanıyor o kadar başka da yok
Nslhnakn deniz22 12 haftalıkken ölçümlere bakıldığında kıza benziyor bacak arası düz demişti ama alışverişe başlamayın demişti, 16. Haftada netleşti kızım oldu🥰 tanıdığım biri 9 ay boyunca bebeğine kız denildi doğumda erkek bebek çıktı🙈
_Mother_ deniz22 özel hastane de yaptırdım o yüzden ücretliydi evet canım 207₺ muayene ücreti 333₺ de detaylı usg ücreti yani toplamda 540₺ ödedim ama bu ücret yıl başı öncesiydi şuan fiyatlar zamlı ama devlet hastanesinde ücretsiz yapılıyor
Hamileyim-mutluyum deniz22 Evet canım özel hastanede yaptırdım 330 liraydı her hastanede yapılmıyor normalde doktorun seni yönlendirecektir