Kuzeyufuk merhabalar.
çamaşır deterjanı olarak Duru granül kullanmıştım beğenmiştim. Bu sefer dalan granül aldım ama beğenmedim, Duru granül kesinlikle daha iyi. Hiçbir deterjan bebek lekelerini %100 çıkarmıyor çünkü 30 derecede yıkanıyor kıyafetler. Leke olduğunda ayrı bir tencerede beyaz sabun rendesi ile 10 dk kaynatıyorum sonra makinede yıkıyorum tertemiz bembeyaz oluyor hepsi.
Şampuan olarak mustela kullanıyorum. Acil ve erken doğum yaptığım için eşim e bebek mağazasından hipp ve baby me şampuan ve baby me losyon almıştı internetten beklemeyelim diye baby me leri beğenmedim bir kere kullandım bir daha kullanmadım. Hipp şampuan fena değil ama benim kızımın cildi kuru onun için mustela şampuan ve losyon aldım hem kokusuna hem nemlendirmesine bayılıyorum çok memnunum.
Pişik kremi olarak düzenli kullanılan PİŞİK ÖNLEYİCİ kullanılması gerekir. Çoğu insan bu konuda hataya düşüyor pişik önleyicileri pişik olduğunda sürüyor. Mustelanın pişik önleyici kremi çok güzel ama önemli olan kuru tutmak. Eğer kızarıklık fazla ilerlemişse sudocrem kullanıyorum içeriği temiz değil birkaç kere kullandım kızarıklık ilerlemesin diye. Günde bir defa Pişik önleyici kullanmanız (özellikle kakadan sonra) bebeğinizi pişik olmaktan kurtarır