Honeyss Kızlar adet olmayı bekliyordum dün öylesine bir test yaptım kop koyu iki çizgi çıktı sizce durum ne olur
mucizem09_ Honeyss peki yumirtlama gununu biliyonmu o ay yumurtladinmi eger yunurtladiysan hamilesin yada yeni yumurtluyorsun
Nuray23 Honeyss daha oncesinde yumurtlama gorduysen bu seferki hamileliktendir🤗 hakkinda hayirlisi olsun insallah
Honeyss mucizem09_ adetlerim düzenlidir yumurlamayı takip edemedim bilemiyorum onun icin kasık ağrımda var🤷♀️
mucizem09_ Honeyss yumurtlamani takip etmis olsaydin daha net olurdu duzenlode olsa bazen yumurtlama gunleri degisir sen bence gebelik testide yap
portakalcice Burada yumurtlama testini koyu görüp gebe oldugunu öğrenenler var , gebelik testi varsa bu deneyin☺️
Cansu_93 Honeyss seni umitlendirmek istemem hamilelik olabilir ama yumurtlama da takip etmemissin o yuzden yumurtlama da olabilir ovulasyon testi yapsaydin daha kesin konusabilirdik bi gebelik testi alip yapsana
Seymamisral Adet günümde ovulasyon testi yapıp pozitif sonucunu öğrendim bende inanamadım 3 ovulasyon testi yaptım gebelik testi yaptım üstüne öyle kesinleşti 😇😇