Reyhandmrl ZeynAnk Ne iğnesi acaba benim genimde heterezigot hangi doktor veriyor bu iğneyi . kadın doğum bana sadece coraspirin verdi 14 haftalığım sadece onu kullanıyorum .
portakalcice Reyhandmrl oksapar iğne yani kan sulandırıcı iğne veriyorlar ama kimisi sadece coraspin ile de devam ediyormuş sizin öyle demek ki
Happy-41 portakalcice banada kalp atışını duyduktan sonra iğneye başladık önce corasprin kullandım 2 bebeğimi kaybettim öncesinde homozigot gen mutasyonu yazıyor tahlilde sonucun yeni çıktı henüz gosteremedim doktora iğneyi hangi bölgeden uyguluyorsunuz çok yakan bir iğne
Etgrlgz portakalcice nasıl öğrendin öyle olduğunu, genlere mi baktırdın. Buna neden ihtiyaç duyuldu bilgi alabilir miyim
portakalcice Etgrlgz 2 kimyasal gebelik 1 tane de kalp durması sonucu bebeğimi kaybettim ilk çocuğum da erken doğum bu sebeple yaptırdım
miniko_2308 portakalcice aa evet hatırladım daha önce de sormuştum sanırım size, tamamdır çok teşekkür ederim ☺️
Happy-41 Merhaba kızlar bende oksapar iğne kullanıyorum homozigot gende mutasyon varmış inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize 🙏ama iğne çok yakıyor ve şişiriyor kolu ve ağrı yapıyor aynı şeyi yaşayan var mı
portakalcice Happy-41 göbekten uyguluyorum çok hızlı yaparsan yakıyor yavaş yavaş enjekte etmeni öneririm ben de ilk zamanlar hızlı yapiyordum acayip yakıyordu şimdi çok yavaş yaktikca bekleyerek enjekte ediyorum
Happy-41 ZeynAnk aynı şeyleri yaşamışız Allah’ım hepimize sağlıkla kucağınıza Almayı nasip etsin inşallah bende oksapar iğneye başladım suan 9 haftalık olduk . homozigot gen mutasyonlu gibi bişey yazıyor tahlilde daha doktore gidemedim bir bilgisi olan varmı pıhtılaşma var anlamına mı geliyor