Zahide_2010 portakalcice Canım bende iğne kullanıyorum doktor hiç bir zorluk çıkarmadı kendi yazdı hatta zorluk yaşamadım hatta
Mom8 portakalcice aynen perinatoloji uzmanı tedavi yöntemini belirlesin sonra ona göre devam edersin için rahat olsun
Alininannesii1 Mom8 devletteki perinatoloji doktoru kullanma diyor iki hete. Bir homo.olunca sikinti yok diyor haberiniz olsun kizlar..ozeldekine mutlaka hap degil igne başlatın derim..
portakalcice Alininannesii1 iğne başlayalım diye ben diyince de sert cikisir mi diye endişe ediyorum 😅 nasıl söylemem lazım sence
Mom8 Alininannesii1 yok canım ben zaten devleti önermedim daha öncede konuşmuştuk arkadaşla 3 düşük olana kadar pıhtılaşma olsada iğne vermek istemiyorlar özelde gitsin
Alininannesii1 portakalcice valla ben dedim kaybetmek istemiyorum ihtimale verip baslamak istiyorum dedim sanirim kararli demek lazim canim 🙂
portakalcice Mom8 özele gidicem inşallah canım zaten devlette yer bulamyorum perinataloga da 10 şubata buldum
SU1234 portakalcice paı (heterozigot) genimde var sadece doktor 12 haftadan sonra iğneyi bırakacağız diyor 9 hafta kalp durması yaşadım dış gebelik ve boş gebeliğim var ama bırakmak istiyor 12. Hafta da bende ne yapacam bilmiyorum ya
SU1234 portakalcice bende öyle düşünüyorum biraz ilerleyince farklı bir doktora daha danışacam riske atamam çünkü
Kmndas portakalcice hangi genlerinde sıkıntı var faktör v Leiden çok önemli benim 3 düşük vardı 3 heterezigot anında ilaç hap başladı senin de 3 düşüğün olduğu için tedbir amaçlı başlarlar merak etme madem o kadar önemli değil neden düşük yapıyoruz bak şimdi 12 haftalığım iğne ilaç kullandım bişey olmadı doktorlar da bi alem
portakalcice Kmndas yarın gidicem bakalım ne diyecek , 2 tane doktora randevu aldım birisi olumsuz konusursa diğerine gecicem inşallah ilk gittiğim verir. Şimdi atıyım fotografini canım yeni sonuçları alınca tam bilemiyorum
serenty_123 portakalcice benimde 2 genimde vardı 3 kayıp yaşadım üstelik en büyüğü 34 haftalıkti çok büyük bir acı doktoruna denk gelmek gerekiyor ben şuan 12 haftalık hamileyim doktorum önlem amaclı oksapar 4000 lik başlattı 1 yıllıkta raporum var. Heterezigot baskın gen olmadığı için önemsemiyorlar ne yazıkki ama olan bize oluyor çok büyük acilar çektim halada geçmiş değil bu hamileligim bile korkuyla kabus dolu rüyalarla geçiyor
portakalcice serenty_123 benim de ilk çocuğum 34 de doğdu kuvezde kaldı sağlıklı şükür 2.deneyelim dedikten sonra bunlari yaşadık.. iğneyi verse nolacak ki zararı mi var yani faydası daha çok sonuçta
Mfyy portakalcice merhaba sonuçlarımız aynı acaba şuan hamile misin iğne/ilaç vs kullanıyor musun sonuçlarımız yeni çıktı doktora gidemedim henüz 3 tane kimyasal düşüğüm var ne zaman başlatıyorlar iğneye acaba
serenty_123 portakalcice şükür ne gzl Allahim sağlık versin evlat başka bisey zaten biz raporlu olmasına rağmen yine belirli bir ücret ödeyip alıyoruz kan sulandiriciyi yani demem o ki bedava da almıyoruz neden diretiyorlarsa vermemek için. Her ay eczane geziyorum bulamiyorumda iğneleri rica minnet alabiliyoruz .
serenty_123 portakalcice benim ilk oglum 16 yaşında onda hiç bir problem yaşamadım çok şükür bizde 2. Yı istedik 3 tane kayıp yaşadık şaşırıp kaldik gitmediğim doktor kalmadı en son şimdiki doktoru tesadüfen buldum hamile olunca iğne vericem sana dedi direk hamileliği öğrenince hemen iğne başlattı bana 6 haftalıkken çok şükür şuan 12+2 yiz
sutlaacc portakalcice ilk çocuğunuz da sıkıntı olmadı sonra mı pıhtılaşmayı öğrendiniz? Buda ilginç geliyor bana ya ne olacağı belli olmuyor demekki🤔
portakalcice Alininannesii1 tamam canım ben de o şekilde diyim belki bunlara hiç gerek olmayacak ama 😅 yazıp duruyorum
Nymphadoraa Benim ilk gebeliğimde kalp durması olduğu için şu an ne olur ne olmaz iğne kullanıyorum size haydi haydi verirler . Zorluk çıkaran bir doktor da duymadım açıkçası 🙄
portakalcice Nymphadoraa inşallah bana da kolayca verirler burada gördüm ben de çoğu kişi vermediğini zorluk çıkardığını söylüyor