Gnys Arkadaşlar 28. Haftamdayım son iki üç gündür bebek hareket ettikçe sanki idrar kaçıracakmışım gibi oluyorum. Normal mi bu?
Fatmafatma Gnys bebek rahme baski yaptıgdi icin kafasi asagida olunca baski yapiyor surekli tuvalet hissi geliyor oyuzden
Elizan28 Gnys çok normal çünkü bebek baskı yapıyor oda bu tuvalet ihtiyacını yapiyo. Ben son ayimdayim bende oyleyim hatta daha siklikla çıkmaya başladım .
oglusunakavusmayibekleyenanne hele yürürken evden çıkıyorum 5 dk sonra yine wc ihtiyacım oluyor hiçbiryere gidesim gelmiyor
Cansuertekin oglusunakavusmayibekleyenanne ah ah ayni durumdayım yuruyuse çıkmadan giriyorum apartmandann cikyim tekrar başlıyor evde oturuyorum hep bu ogluşlarr çok fena olacak simdiden bize boyle yapiyorlarsa 😘
Ozgeaydogan Gnys canım karin büyüdüğü için iç organlara ve idrar torbasına baskı yapıyor bu yuzden de sürekli tuvaletin varmış gibi hissediyorsun cok normal bide bol bol su tuketiyorsan cok cok normal☺
LivaLiva Gnys bende 27 haftagım aynısı bendede oluyor mahvoluyorum Ya zırt Pırt tuvalet idrar tahlili de oldum hiç birşey çıkmadı doktoruma soruyorum olabilir diyor sanki kasıklarımda bi baskı var gibi