Mega123 Hafizerabia Ay canım yaaa sanki benimmiş gibi sevindim yaaa. Dualarını eksik etme biz isteyenlere hayırlısı ile darısı bizeee olsun olmazları olduran rabbim var umutsuzluk olur muu hiçç 😇
Hafizerabia Mega123 kesinlikle ben cok t3vekkul ettim dua ettim arkdaslar meryem suresini sık sık dinleyin okuyun rabbimin kudreti oo kadar buyuk duanin cok etkisi var allahim sanada olmak isteyen herkeze nasip etsin 🙈
Humeyra25 Hafizerabia hayırlı olsun masallah saglıcakla alın kucagınıza ıns mınıgınız ı ve ıns guzel bir hamılelık gecırırsın🙏🥰
Royem62 Hafizerabia hayırlısıyla kucağına da alırsın inş canım benim bizler içinde dua et olur mu bol bol 🤲🤲
Esraozkan Hafizerabia hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏 bende 3 gün gecikme oldu bugün kaset test yaptım negatif çıktı şu an beklemedeyim sizinkini de o yüzden merak ettim
ha_zesfa Hafizerabia Bfduam eşim akşam üstü getirdi canlarım hemen yaptım ve anında çift çizgi çıktı salı gidicem hayırlısiyla Rabbim olmayanlara da nasip etsin jns